Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

χθες είπα να γράψω σε ένα βιντεάκι τις χαζομάρες που παίζω με το λουπερ της ρπ1000 ;D

ηχογράφησα εσωτερικά απο το uSB χωρις να βάλω καμπίνες γιατί βαριόμουν, τους ήχους τους έχω φτιάξει για χρήση με τον EVJ

μετα στο ardour προσθεσα μια καμπίνα off-axis σε ολο το τρακ ;D

a classic player now...

Δημοσιευμένο

thanks!

θα μπορουσε να έχει πολύ καλύτερο ήχο αν κάθε πρισετ είχε και την καμπίνα του, αλλά βαριόμουν να τις βάλω, οπότε... ;D

η αλήθεια είναι οτι όταν παιζω μ'αρεσει πολύ το λουπερ, πριν μερικές μέρες που ξανάπαιξα με μια TL LE ξενερωσα που δεν είχε :P

a classic player now...

Δημοσιευμένο

...μπραβο πολυ καλο.....ιδιατερα οταν μπαινει ο bassman στο 2.37 ητανε εξαιρετικος ηχος.

p.s φιλε με ξεμπροστιασες .......τι γαμπα ειναι αυτη που διαθετεις?τελος δεν ξαναεμφανιζομαι δεν φτουραω μια. ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

χεχε και ο φακος ήτανε πολύ ανοιχτός και δεν εστίαζε πιο μπροστά, να φανεί η γάμπα καλά, αλλιώς θα νομίζατε πως παίζει ο φρόντο :P

a classic player now...

Δημοσιευμένο

Μου άρεσε πάρα πολύ!! Από την Κυριακή είμαι κι εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος RP1000  ;D η αλήθεια είναι όταν τη σύνδεσα στο pc με usb οι ήχοι δε μου πολυάρεσαν. Θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ το λούπερ μετά το βιντεο σου  :)

Δημοσιευμένο

Πολύ ωραίος!  ;)

Μόνο που λείπει η ΠΑΝΤΟΦΛΑ μπροστά από την RP.  8)

χεχε δυστυχώς λόγω φακου δεν είχα την πολυτέλεια να χωρέσω κάτι άλλο στο κάδρο :P

για να σε καθησυχάσω, η παντόφλα πατουσε το καλώδιο της κιθάρας εκείνη την ώρα, γλυκαίνοντας τον ήχο και κομπρεσσαροντας λιγο τις δυναμικές με το βάρος της ;D ;D ;D

a classic player now...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...