telemanic Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Νομιζω οτι καποιες framus singlecut ειχαν σχετικα μικρη κλιση...για δες την panthera. Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια, μπορει να ειναι οντως οπως η LP. Θελεις αυστηρα σωμα LP ή γενικα κατι σε παρομοιες singlecut γραμμες? Βολεύομαι και με singlecut γραμμες ;)
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο φοβομουν... Εσυ (αν θυμαμαι σωστα) οταν λες οτι εργονομικα ειναι χαλια οι Gibson, αναφερεσαι και σ'αυτην την κλιση; Δεν ειναι ακριβως χαλια,απλα δεν ειναι τοσο εργονομικες οσο οι Fender,κυριως ομως μου τη σπαει η κοντη σκαλα τους και οτι ειναι βαριες... ;D,παντως τα παντα συνηθιζονται...αν σου αρεσει ο ΗΧΟΣ της κιθαρας (και η εμφανιση της βεβαια)... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
WilliamSats Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Απο τη στιγμη που η κιθαρα φοραει γεφυρα tune-o-matic ή wrap around οι οποιες καθονται ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ απο το σωμα,οχι δεν υπαρχει,θα πρεπει να βρεις κιθαρα με γεφυρα τυπου Telecaster ή stratocaster.Eιναι απλα θεμα γεωμετριας. Αν θυμάμαι καλά η Robben Ford που έχει tune-o-matic και stop tailpiece έχει πολύ μικρότερη κλίση απ'ότι οι Les Paul. (μπορεί να κάνω λάθος, αν και τη θυμάμαι καλά) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
bihlas87 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Οι prs singlecut έχουν μικρή γωνία και όσες έχουν τρέμολο φαίνεται να μην έχουν καθόλου.
telemanic Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση η prs singlecut. Εχω ακουσει οτι ειναι απαραιτητη η αλλαγη του (defacto θεωρουμενου) κακου τους nut. Ειναι απλη δουλεια η αλλαγη nut για εναν τεχνικο ή πρεπει να ψαξω για εναν καλο τεχνικο;
pan12 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση η prs singlecut. το κακό με τη συγκεκριμένη είναι η τιμή της.... ;) ....και η δική μου αίσθηση είναι ότι οι sinlecuts με τρέμολο έχουν σχεδόν μηδενική γωνία....
telemanic Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 το κακό με τη συγκεκριμένη είναι η τιμή της.... ;) Αν δεν κανω λαθος, η εικονιζομενη ειναι η PRS SE, δηλ η οικονομικη εκδοχη της PRS ;)
pan12 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν κανω λαθος, η εικονιζομενη ειναι η PRS SE, δηλ η οικονομικη εκδοχη της PRS ;) ...ok τότε... ;D απλά η SE σειρά δεν έχει και μεγάλη σχέση με τις eclipse ή τις les paul.... ....όχι βέβαια ότι έχει και καμία σχέση η eclipse και τις usa singlecuts.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση