Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Νομιζω οτι καποιες framus singlecut ειχαν σχετικα μικρη κλιση...για δες την panthera. Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια, μπορει να ειναι οντως οπως η LP.

Θελεις αυστηρα σωμα LP ή γενικα κατι σε παρομοιες singlecut γραμμες?

Βολεύομαι και με singlecut γραμμες ;)

Δημοσιευμένο

Αυτο φοβομουν...

Εσυ (αν θυμαμαι σωστα) οταν λες οτι εργονομικα ειναι χαλια οι Gibson, αναφερεσαι και σ'αυτην την κλιση;

Δεν ειναι ακριβως χαλια,απλα δεν ειναι τοσο εργονομικες οσο οι Fender,κυριως ομως μου τη σπαει η κοντη σκαλα τους και οτι ειναι βαριες... ;D,παντως τα παντα συνηθιζονται...αν σου αρεσει ο ΗΧΟΣ της κιθαρας (και η εμφανιση της βεβαια)... :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Απο τη στιγμη που η κιθαρα φοραει γεφυρα tune-o-matic ή wrap around οι οποιες καθονται ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ απο το σωμα,οχι δεν υπαρχει,θα πρεπει να βρεις κιθαρα με γεφυρα τυπου Telecaster ή stratocaster.Eιναι απλα θεμα γεωμετριας.

Αν θυμάμαι καλά η Robben Ford που έχει tune-o-matic και stop tailpiece έχει πολύ μικρότερη κλίση απ'ότι οι Les Paul. (μπορεί να κάνω λάθος, αν και τη θυμάμαι καλά)

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημοσιευμένο

Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση η prs singlecut. Εχω ακουσει οτι ειναι απαραιτητη η αλλαγη του (defacto θεωρουμενου) κακου τους nut. Ειναι απλη δουλεια η αλλαγη nut για εναν τεχνικο ή πρεπει να ψαξω για εναν καλο τεχνικο;

Δημοσιευμένο

Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση η prs singlecut.

το κακό με τη συγκεκριμένη είναι η τιμή της.... ;)

....και η δική μου αίσθηση είναι ότι οι sinlecuts με τρέμολο έχουν σχεδόν μηδενική γωνία....

Δημοσιευμένο

Αν δεν κανω λαθος, η εικονιζομενη ειναι η PRS SE, δηλ η οικονομικη εκδοχη της PRS  ;)

...ok τότε... ;D

απλά η SE σειρά δεν έχει και μεγάλη σχέση με τις eclipse ή τις les paul....

....όχι βέβαια ότι έχει και καμία σχέση η eclipse και τις usa singlecuts.....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...