Προς το περιεχόμενο

Sour times:moonchild-gkou (cover)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

InLoveWithMyGuitar, σε ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια! :)

dmilo, έχεις δίκιο για το συναίσθημα, κι εγώ τώρα που το ακούω το διαπιστώνω ότι μπορούσα και καλύτερα!

gdevelek , σε ευχαριστώ πολύ! :)

yannis37, όντως μαζευόμουνα κάπου-κάπου ;)

hadgi, σε ευχαριστούμε και καλώς όρισες !

• Moderator
Δημοσιευμένο

Άψογο…….και μου άρεσε πιο πολύ από το original.

[

quote]Το μόνο αρνητικό που βρίσκω και αυτό είναι μάλλον θέμα μίξης, είναι ότι η φωνή ακούγεται σα να τραγούδησες πάνω σε backing track

φίλε Jazzjoker εμένα μου  άρεσε πολύ αυτό το επιτηδευμένο lo-fi, το οποίο πιστεύω ότι πάει γάντι σε αυτού του είδους τη μουσική.

Πολύ ωραίος και ο ήχος της κιθάρας. ΜΠΡΑΒΟ!!!

Δημοσιευμένο

Gkou, θα σου πρότεινα να δεις και το Roads από Portishead. Επίσης στη φωνή σου θα ταίριαζαν (κατά τη γνώμη μου) οι:

• Elizabeth Fraser (είτε Cocteau Twins είτε Massive Attack)
  • Dido

RANDOMIZE USR 0

Δημοσιευμένο

Gkou, θα σου πρότεινα να δεις και το Roads από Portishead. Επίσης στη φωνή σου θα ταίριαζαν (κατά τη γνώμη μου) οι:

• Elizabeth Fraser (είτε Cocteau Twins είτε Massive Attack)
  • Dido

συμφωνώ για τη δεύτερη, διαφωνώ για την πρώτη

της έχω εξάλλου προτείνει ένα τραγούδι της Fraser και δεν της φάνηκε καλή ιδέα, και είχε δίκιο, δεν βγαίνει εύκολα αυτή η φωνάρα

Δημοσιευμένο

Ωραιότατο. Ίσως με λίγες πρόβες παραπάνω να ήταν πιο άρτιο εκφραστικά. Σαν μεγάλος οπαδός της Gibbons, το ευχαριστήθηκα πολύ. :)

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

Δημοσιευμένο

LK, spewfy, σας ευχαριστούμε πολύ! :)

dmilo, η Dido είναι από τις φωνές που θαυμάζω πολύ, ίσως φτιάξουμε κάτι δικό της στο μέλλον ;)

kostri, χαίρομαι πολύ που το ευχαριστήθηκες! Όσο για τις πρόβες, φάγαμε όλο το καλοκαίρι σχεδόν και δεν το έλεγα καλύτερα, δυστυχώς :-\

Δημοσιευμένο

Όσο για τις πρόβες, φάγαμε όλο το καλοκαίρι σχεδόν και δεν το έλεγα καλύτερα, δυστυχώς :-\

Τότε ίσως με λίγη δουλειά σε επίπεδο φωνητικών ασκήσεων/εκπαίδευσης. Συνήθως, όσο πιο “σίγουροι” είμαστε τόσο πιο ελεύθερη αφήνουμε την έκφρασή μας. Εννοείται πως αυτά τα λέω για να γίνει η ερμηνεία σου ακόμα καλύτερη. Όπως είπα μου άρεσε πολύ το κομμάτι.

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...