Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

και εκτός απο την κιθάρα, τα πεταλάκια τι όγκο έχουν? σε τί είναι μέσα? (flight case, soft case)

Τη λύση την έχω βρει αλλά μου τη σπάει λίγο  :-\  .... δύο κομμάτια mdf πάχους 5mm σε σχήμα κατάλληλο ώστε να χωρούν στο tangbag ...με τρυπούλες για να δένονται τα πεταλάκια με tire up .... Συνδεδεμένα μεταξύ τους μόνιμα ..... φωτο αύριο για να καταλάβετε  ;)

@ VAGTANPLAN ....... Σε αγνοώ  8)  

@ dmilo ....... δεν είναι λίγο μπλιάχ ?

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

τα πεταλια ειναι στο pedalboard που ειναι μεσα σε μαλακη θηκη δεμενο στη θεση του συνεπιβατη(v strom) με ιστο και η κιθαρα σε gigbag. Απλα και σιγουρα

Δημοσιευμένο

Τη λύση την έχω βρει αλλά μου τη σπάει λίγο  :-\  .... δύο κομμάτια mdf πάχους 5mm σε σχήμα κατάλληλο ώστε να χωρούν στο tangbag ...με τρυπούλες για να δένονται τα πεταλάκια με tire up .... Συνδεδεμένα μεταξύ τους μόνιμα ..... φωτο αύριο για να καταλάβετε  ;)

@ VAGTANPLAN ....... Σε αγνοώ  8)  

@ dmilo ....... δεν είναι λίγο μπλιάχ ?

Ομολογώ, δεν κατάλαβα..........!!! βάλε φώτο να δούμε!

αυτό όμως που καταλαβαίνω είναι πως αφου μιλάς για tank bag άρα δεν ειναι πολύ μεγάλο το πακέτο... άρα αν χωράνε σε tank bag και είναι και μαγνητικό ειδικά, τότε είσαι οκ... δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο!

Η σχαρίτσα που σου προτείνουν, είναι φυσικά χρησιμότατη.... συμφωνω για το μπλιαχ, για τέτοιο μηχανάκι δεν ταιριάζει (αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!)

Δημοσιευμένο

Σύμφωνοι, μπλιαχ....

αλλά μιλάς για μια supersport σε χρήση πόλης και κουβαλήματος. Στέκει? ;)

Μπες στο τριπάκι,βίδωνε την μπλιάχ στη μηχανή για τα κουβαλήματα και ξεβίδωνε για τα γκάζια τα εκτός πόλης...  :)

RANDOMIZE USR 0

Δημοσιευμένο

κιθάρα σε gigbag στην πλάτη, με δύο ιμάντες φυσικά

πετάλια σε "ταχυδρομικη" τσάντα, περασμένη χιαστί, και στριμωγμένη ανάμεσα σε στήθος και τεπόζιτο

Δημοσιευμένο

Πλακα πλακα μιας και φενεται να υπαρχουν πολλοι με μηχανες εδω μεσα, τι λετε να τις αρματοσουμε και να βρεθουμε για ενα Jam /μπυρες / Ξυλα Debate,  καπου? χεχεχε  ;D ;D ;D ;D

Come to the dark side, we have cookies!

Δημοσιευμένο

Για πείτε ρε παιδιά ..... αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος μετακίνησης προς το studio για πρόβες, παρά μόνο κάποιο supersport μηχανάκι, πως κουβαλάτε κιθάρα και πεταλάκια ?

Εγώ έχω καταλήξει σε μια περίεργη πατέντα για το tank bag (φωτο σύντομα) .... εσείς ?

Κανεις μια ζώνη τύπου batman utility belt για τα πετάλια και τι φοράς στη μέση. Μέσα στο προβάδικο, λύνεις τι ζώνη και την απλώνεις στο πάτωμα. Συνδέεις με την κιθάρα και τον ενισχυτή. Ready for business.

greeklish convertor :P

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

Εννοείς με κάτι τέτοιο...? ::)Μια φορά το επιχείρησα,κόντεψα να σκοτωθώ και μετά έβαλα(για τα καλά όμως...) μυαλό... ;D

DSC01037.thumb.JPG.b8110125c93cfd80fd7a51a1e0c405e8.JPG

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...