Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

καλημερα ...

λοιπον αντε να μαζευτουμε για ομαδικη παραγγελεια απο τομαν... εχω χρειαζομαι αυτο

http://www.thomann.de/gr/dimarzio_dp100fcr_humbucker.htm

ισως μεχρι νακλεισει η παραγγελεια παρω και τιποτα αλλο... μεχρι τοτε γραφτε εδω οτι θελετε...

Δημοσιευμένο

παιδια πιθανοτατα η παραγγελια την δευτερα θα κλεισει οποτε αν θελετε κατι γραψτε το... αντε ρε παιδια να γλυτωσουμε το 20αρικο... !!!! τωρα βρηκατε να κανετε οικονομιες ?

Δημοσιευμένο

παιδια για να οργανωνοματσε σιγα σιγα... το εχει ξανακανει κανεις απο εδω ? παραγγελια απο τομαν εννοω... εχετε ανοιξει λογαριασμο ? εχετε καρτα κτλ ? μπορω να ανοιξω κι εγω απλα λεω αν καποιος εχει ηδη για να κανονισουμε... σημειωτεων οτι την δευτερα το πρωι θα πρεπει να μπουν τα λεφτα απο ολους μας σε καποιο λογαριασμο και να γινει η παραγγελεια... σορυ για την βιασυνη αλλα εχω δωσει την κιθαρα μου στο μαστορα και περιμενει αρκετες μερες τον μαγνητη για να τον βαλει και να συνεχισει το σετ απ και στο τελος θα μου το φορεσει κολαρο... ;D

Δημοσιευμένο

παιδια για να οργανωνοματσε σιγα σιγα... το εχει ξανακανει κανεις απο εδω ? παραγγελια απο τομαν εννοω... εχετε ανοιξει λογαριασμο ? εχετε καρτα κτλ ? μπορω να ανοιξω κι εγω απλα λεω αν καποιος εχει ηδη για να κανονισουμε... σημειωτεων οτι την δευτερα το πρωι θα πρεπει να μπουν τα λεφτα απο ολους μας σε καποιο λογαριασμο και να γινει η παραγγελεια...

;D ;D ;D ;D ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημοσιεύστε κάτι...