RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 @studio54GR Ρε συ ή με κανα δύο μαχ πηγαίνατε ή ο εικονολήπτης δεν είναι για F1 :P Πόσα μέτρα ήταν το άνοιγμα; Το S τι είχε; @S9F Ο αδερφός μου είχε την ίδια άλφα. Ωραίο αλλα σκοτώστρα... Το Πορσικό είναι πολύ φίνο. Να το χαίρεσαι. Επιδόσεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
S9F Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Σ΄ευχαριστώ.'Ηταν κούκλα η alfa και ήταν λες και βγήκε από το εργοστάσιο... Η Porsche έχει 245hp που μπορεί να είναι λίγα για τα σημερινά δεδομένα,αλλά το μυστικό είναι στο βάρος της: 950kg... ;) Από επιδόσεις θεωρητικά έχει 0-100 σε 4.5sec και τελική 250-260km/h.Λίγο να μην προσέξεις όμως,την "έβαψες"... ;D Και μερικές ακόμα φωτογραφίες... "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Οι επιδόσεις μια χαρά είναι. Στο Ring θα σε περνάνε αλλά για Ελλάδα καλά είσαι. Φαντάζομαι για την απροσεξία που λες. Πάντως πολύ ελαφριά... Την άδειασες καλά ε; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
S9F Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Εντελώς...Ούτε μοκέτες δεν έχει... ;D Μέσα στην καμπίνα γίνεται ένας ψιλοπανικός όπως φαντάζεσαι.... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Αν έχεις θέση συνοδηγού, δεν τα άδειασες πραγματικά όλα φίλος... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
S9F Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Μην μου βάζεις ιδέες τώρα... ;D (και κυρίως μην το πεις στην κοπέλα μου... ;) ;D) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 κοπέλα μου... Ασε τότε ρε φίλος... Τι να τα κάνεις τα 300 αλόγατα στον τόνο αν έχεις βάλει τόσο χαμηλό κόφτη; :P :P :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 @studio54GR Ρε συ ή με κανα δύο μαχ πηγαίνατε ή ο εικονολήπτης δεν είναι για F1 :P Πόσα μέτρα ήταν το άνοιγμα; Το S τι είχε; Hondata, εισαγωγή εξατμίσεις το S.... Το δικό μου παίζει στα 11" 0-400 στα 300 την έκοψα, δεν είχε νόημα (εκκλησάκι, στα 550ps το Leon4). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Τρελλός είσαι... Ακόμα το έχεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Τρελλός είσαι... Ακόμα το έχεις; Πρόσφατα μου "έφαγε" άλλα 7.000 (το έκανα 2000cc) τα τελευταία μου, δυστυχώς δεν πουλιέται, το κόστος είναι τεράστιο και.... κυκλοφορω με μηχανάκι αφου μια βόλτα καμμιά 100χλμ κοστίζει κανένα 50άρι... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση