iraklis gk Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Χαιρετο τα παιδια του νοιζ . Για να μπω στο θεμα μας . Ειναι να μετακομισουμε με την μπαντα μας στο δικο μας χωρο σε ενα υπογειο . Το υπογειο ειναι ενας χωρος γυρο στα 150 τμ φλατ με 4.5 μετρα υψος ( δλδ δεν εχει τοιχους αναμεσα τπτ ) οποτε σκεφτομαι να κλεισο μια γωνια για να φτιαξω το δωματιο για τις προβες . Δεν ρωταω τι υλικα να χρησιμοποιησω κτλ γτ τα γνωριζω αυτα αυτο που δεν ξερω ειναι στα ποσα τ.μ. να κλεισω το δωματιο καθως εχω αρκετα μεγαλη δυνατοτητα χωρου . Η μπαντα μας αποτελειτε απο 1 ντραμερ 2 κιθερες 1 μπασο 2 φωνες και πληκτρα δλδ συνολο 7 ατομα οποτε χρειαζομαστε και μια "απλα" για να μην πεφτουμε ο ενας πανω στον αλλο ευχαριστω Ηρακλης
The Genius Loci Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Φαντάζομαι εννοείς ότι υπάρχουν κολώνες στο χώρο, μιας και διαφορετικά δεν θα στεκόταν 150τμ. Γνώμη μου είναι να μην υπερβείς τα 40τμ. Προσπάθησε αν γίνεται να μην είναι τετράγωνος ο χώρος. Επίσης μιας και έχετε τόση άπλα, καλή ιδέα θα ήταν να μεριμνήσεις για ένα χώρο γύρω στα 15τμ για να φτιάξεις ένα control room. Σταδιακά μπορεί να σας φανεί χρήσιμο για ηχογραφήσεις, κλπ. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
FABRICAUDIO Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Χρειαζεται να κανεις ηχομονωση η απλα θελεις να βελτιωσεις την ακουστικη του χωρου ? Τι χρηματικο ποσο εχετε σκοπο να διαθεσετε? Νικος Recording and Rehearsal Studio www.fabricaudio.com
iraklis gk Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 ηχομονωση δεν πιστευω οτι χρειαζομαστε ειμαι στον -2 με στο -1 αλλο υπογειο και στον 0 πυλοτη το οικονομικο δεν ειναι θεμα καθως θα τα προμηθευτο στο κοστος και τα εργατικα ειναι δικα μας καθως ο father εμπορευετε τα υλικα για την οικογενειακη μας επειχειρηση
The Genius Loci Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 ηχομονωση δεν πιστευω οτι χρειαζομαστε ειμαι στον -2 με στο -1 αλλο υπογειο και στον 0 πυλοτη το οικονομικο δεν ειναι θεμα καθως θα τα προμηθευτο στο κοστος και τα εργατικα ειναι δικα μας καθως ο father εμπορευετε τα υλικα για την οικογενειακη μας επειχειρηση Οπωσδήποτε θα πρέπει να κάνετε κάτι με τις κολώνες, γιατί αλλιώς θα τρίζει από τα μπάσσα όλη η πολυκατοικία. ;) Επίσης είναι κρίμα να μην κάνετε λίγη δουλειά με το sound treatment, προκειμένου να ακούτε όλοι σωστά. Γι'αυτό σου πρότεινα <40τμ ώστε να είναι και διαχειρίσιμο το θέμα. Μέσα στο χώρο που παίζετε δεν χρειάζονται τραπεζάκια, καναπέδες και άλλη σαβούρα, έτσι? ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
iraklis gk Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 το sound treatment και φυσικα ειναι εντος τον σχεδιον μας , απλα ηθελα να μαθω πιος ειναι ενα στανταρ ανετο μεγεθος για ενα δωματιο ωστε να εχουμε και την απλα μας αλλα να μην ειναι και τεραστιο ταυτοχρονα
FABRICAUDIO Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγουρα θα εχετε καποιο αποσβεση λογω αποστασης αλλα θα εχετε μεταφορα των δονησεων απο τις κολωνες, αν βεβαια δεν εχουν προβλημα οσοι κατοικουν στο σπιτι δεν θα εχετε προβλημα. Το οικοδομημα εχει μεσοτοιχια με αλλα σπιτια? Προτεινω να μην χωρισετε το χωρο. Κατασκευαστε μερικες πλωτες εξεδρες για τα ντραμς και τους ενισχυτες και βαλτε απορροφητικα πανελ απο πετροβαμβακα. Ετσι εαν αλλαξετε σχεδια στο μελλον για την διαρυθμιση του χωρου δεν θα πανε χαμενα τα λεφτα της κατασκευης Ανεβασε και μερικες φωτογραφιες για να εχουμε μια καλυτερη ιδεα Νικος Recording and Rehearsal Studio www.fabricaudio.com
iraklis gk Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 κατσε δλδ εσυ μου προτεινες να εχω σκοπρισμενα στα 150 μετρα τα οργανα οι να ειμαστε σε μια γωνεια ολοι και απλα τριγυρω να κανω sound treatment , απλα ο χωρος περα για προβα προοριζετε για χωρο να αραζουμε και αλλα πονηρα πραγματα (αλλα το υπογραμιζω ) κυριος στοχος ειναι οι προβες δλδ ολα θα φιαχτουν με γνωμονα αυτο
The Genius Loci Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Προτεινω να μην χωρισετε το χωρο. Κατασκευαστε μερικες πλωτες εξεδρες για τα ντραμς και τους ενισχυτες και βαλτε απορροφητικα πανελ απο πετροβαμβακα. Ωραία ιδέα! Ηρακλή ο Νίκος σου λέει ο διαχωρισμός να είναι "προσωρινός" με κινητά panels. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
iraklis gk Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 εκανα ενα προχειρο σχημα στο για αυτο που εχω στο μυαλο μου μαζευοντας πληροφοριες απο ιντερνετ και κοιταζοντας διαφορα στουντιο ακουω τα λαθη μου η τις τροποποιησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση