Zaranis Petros Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 [flash=200,200] http://www.p-zaranis.gr/baglama.htm Μπαγλαμάς κατεσκευής μου! για τον φίλο μου τον Αριστείδη στην Κρήτη! Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr
mitsaras01 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Να λοιπόν τι κάνουν οι βιρτουόζοι κλασικοί κιθαρίστες τον ελεύθερο τους χρόνο, γιαυτό παίζει τόσο καλά κιθάρα ο Άνθρωπος, δεν υποτιμάει ούτε τον μπαγλάμά, να τα βλέπουν αυτά μερικοί-μερικοί! ( κοιτάξτε το κανάλι του youtube να δείτε άλλα βίντεο με πρελούDια του Μπαχ με τέλειο φραζάρισμα- τα είχε παρουσιάσει και εδώ παλιότερα! π.χ. αυτό ) Rock is deader than dead - Shock is all in your head
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Να λοιπόν τι κάνουν οι βιρτουόζοι κλασικοί κιθαρίστες τον ελεύθερο τους χρόνο, γιαυτό παίζει τόσο καλά κιθάρα ο Άνθρωπος, δεν υποτιμάει ούτε τον μπαγλάμά, Ωραία, τον περιμένουμε και με ηλεκτρική κιθάρα... ;) να τα βλέπουν αυτά μερικοί-μερικοί! Ποιοί δηλαδή? ::) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιοί δηλαδή? ::) Α ρε τρώγομαι τόση ώρα να μην το γράψω εγώ, αλλά εσύ είσαι πιο κακιασμένος. Να τα βλέπουν αυτά άλλοι μερικοί μερικοί :D
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Α ρε τρώγομαι τόση ώρα να μην το γράψω εγώ, αλλά εσύ είσαι πιο κακιασμένος. Να τα βλέπουν αυτά άλλοι μερικοί μερικοί :D Δεν είμαι κακιασμένος...είμαι περίεργος και έτοιμος για επικοδομητικό διάλογο Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 ontopic, ωραίο το μπαγλαμαδάκι κ το κλιπάκι :)
pkole Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αν και ακούω από ηχεία φορητού υπολογιστή, το όργανο φαίνεται πολύ αξιόλογο. Το παίξιμο σας δείχνει αν μη τι άλλο πολύ σεβασμό και αγάπη για τη μουσική γενικότερα. Πολύ καλή προσπάθεια.
mitsaras01 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιοί δηλαδή? ::) Φίλε Marathon Είναι γνωστά αυτά Γνωρίζεις έναν κιθαρίστα Μεταλά, ή κλασσικό, και αν του πείς παίζω και εγώ έγχορδα, και σου πεί τι παίζεις και του απαντήσεις Ρεμπέτικα Παραδοσιακά, είναι πολύ κλασική η απάντηση Κάνει συνήθως ένα Α! με ένα χλευαστικό ή απαξιωτικό βλέμμα που εννοεί πολλά.. Να φανταστείτε εμένα έτσι μου φέρεται ο ίδιος ο Ανηψιός μου!!! Rock is deader than dead - Shock is all in your head
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 να τα βλέπουν αυτά μερικοί-μερικοί! Οι του ωδείου δεν είναι αυτοί;;; εεε;;; Ωραίο το μπαγλαμαδάκι κ. Πέτρο! :) Home - Editions Musica Ferrum
marathon Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε Marathon Να φανταστείτε εμένα έτσι μου φέρεται ο ίδιος ο Ανηψιός μου!!! έτσι είναι οι παράλληλοι κόσμοι ;D Το ίδιο φαντάζομαι θα έκανες και εσύ, εάν σου έλεγα ότι δεν με ενδιαφέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα Ρεμπέτικα αλλά μόνο η μουσική ασανσέρ... ;) Οι του ωδείου δεν είναι αυτοί;;; εεε;;; Επειδή γνωρίζω αρκετούς του ωδείου, και παίζουν μία χαρά, αλλά πάλι και αυτοί δεν ενδιαφέρονται για ρεμπέτικα...μου το εξηγείς λίγο? Δηλ, οι του ωδείου, πρέπει να παίζουν και μπαγλαμά? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση