Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Πες τα ντε....αν και εγω ειμαι καθαρα του ηλεκτρικου οργανου, θα ηθελα να μπορουσα να παιζω τετοια πραγματα σαν τον πιτσιρικα και αλλους :-\....ελα ντε που ομως το δεξι μου ειναι εντελως κουλο ;D.....θα μου πεις εξασκηση θελει.....ενταξει στην αλλη ζωη θα ασχοληθω με ακουστικη ;D ;D

οχι βρε συ όλα θέλουν μέθοδο και λίγη μα συστηματική προσπάθεια . Απλά δυστυχώς όλα τα πρότυπα δημιουργούνται από μυαλούδακια  επιχειρήσεων που έχουν ως μοναδικό στόχο το οικονομικό συμφέρον .Όλες οι καταναλωτικές ανάγκες  που έχουν οι τελευταίες 3 γενιές έχουν ως βάση τα συμφέροντα δισκογραφικών  και κατασκευαστικών εταιριών .

Ολα είναι ένα μπαλαμούτι που το μόνο που καταφέρνει να κάνει είναι να να απομακρύνει τον μουσικό απο το λόγο χρήσης ή και ύπαρξης ενός μουσικού οργάνου ...... και να τον αφήνει να νιώθει το ίδιο συναίσθημα που νιώθει κάποιος όταν αγοράζει ένα καινούργιο ρούχο . Ολα είναι το ίδιο Τεχνη/ αισθητική = καταναλωτισμός ;D ;D ;D   

Δημοσιευμένο

Σε βρίσκω απόλυτο και υπερβολικό Θοδωρή. Κι εγώ θαυμάζω τους μουσικούς που ξεφεύγουν από την πεπατημένη αλλά δεν υπάρχει τρόπος που πρέπει να παίζεται ένα όργανο. Ας παίζει ο καθένας όπως θέλει. Αν παράγει ωραία μουσική, έχει κερδίσει το θαυμασμό μου.

JJ ίσως να είμαι . Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η άποψή μου  . Δεν με ενδιαφέρει να την επιβάλω πουθενά απλά την εκθέτω μέσα σε μια κουβέντα  ;). Ας παίζει φυσικά ο καθένας όπως θέλει (θέλουν) ::) και να νιώθει όμορφα .Από κει και πέρα ......

Α ναι χάρηκα που ανταλλάξαμε μαι κουβέντα .Καιρό έχουμε να τα πούμε .

Ολα καλά , παίζεις τι κάνεις  :D

Δημοσιευμένο

μια ακουστική πρεπει να παιζει μεσα στο σπιτι. ειναι αλλο πραγμα ;)

παιζει αλλα ειναι κρεμασμενη στον τοιχο!!!!! ;D

μετα απο αυτα τα κλιπακια λεω να κανω μια προσπαθεια μπας και....

Lets ...Rock!

Δημοσιευμένο

Υπάρχουν αρκετοί στο γιουτούμπ που παίζουν σε αυτό το στυλ ακουστική. Για μένα ο καλύτερος είναι αυτός:

συμφωνω..εχει κανει διαφορα..ειναι ατοφιος!!

Δημοσιευμένο

Sungha Jung τον λενε τον πιτσιρικα και εχει ξεκινησει ηδη να κανει καριερα με καποια live σε πολλα μεροι του κοσμου οπως αυτο.  ;)

Παντως για εμενα βγαζουν πολυ εντυποσιακο αποτελεσμα!  :)

One More Of Me...

Δημοσιευμένο

Υπάρχουν αρκετοί στο γιουτούμπ που παίζουν σε αυτό το στυλ ακουστική. Για μένα ο καλύτερος είναι αυτός:

Ναι!!!!!! Ο Adam μου ανοιξε πολλους οριζοντες!!! Ο Sunga Jung (ετσι δε λεγεται?) εχει κατι που με χαλαει... μου φαινεται λιγο επιτηδευμενος...

Και υπαρχει το concept "παιδι-ταλεντο" στα βιντεο του που ποτε δεν ημουν fan!

Hi!! I'm Paul from guitar world!!

Δημοσιευμένο

Αυτός ο Adam είναι απίστευτος πάντως...

+ 1. Ο Adam πραγματικα τα σπαει! Εκτος απο το δυσκολο-συνθετο του πραγματος βγαζει και φοβερο feeling!

Αντιθετα τα πιτσιρικια φοβερα μεν αλλα μου θυμισαν κατι απο Κατσαρο που παιζει φωνητικες γραμμες στο σαξοφωνο!... :P

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...