kostaras75 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια γεια χαρα. Εχω βαλει στο ματι τη συγκεκριμενη κιθαρα και θα ηθελα να ακουσω γνωμες σχετικα το οργανο (αν ξερει κανενας βεβαια).Πιο πολυ με ενδιαφερει τι λεει απο θεμα κατασκευης και γενικα αν αξιζει τα λεφτα της.Σχετικα με το αν θα με βολεψει η οχι δεν τιθεται θεμα μιας και με οτι μπρατσο και να εχω παιξει το συνηθιζω ευκολα και δεν μπορω να πω οτι με βολευει το λεπτο η το πιο χοντρο.Παιζω δηλαδη με οτι να'ναι χωρις προβλημα.Απλα επειδη δεν εχω ακουσει και πολλα πραγματα για την συγκεκριμενη μαρκα θα ηθελα να μαθω οτι μπορω. Η κιθαρα ειναι η παρακατω. http://en.euroguitar.com/guitar/lag/arkane/1000-standard/130223.html Ευχαριστω προκαταβολικα.
kostaras75 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Βρε παιδια τι εγινε ???.....κανενας τιποτα ???.....καλα τι κιθαρα βρηκα και εγω να βαλω στο ματι ε!!!!......θα μου πειτε τοσες γνωστες μαρκες αυτη βρηκες ;D Αντε κανενας καλος ανθρωπος να μου δωσει λιγο φως 8)
nickkk Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλισταααααααααααα :D Tις φέρνει η Bon studio αυτές τις κιθάρες και θα μπορείς να την παραγγείλεις από Ελλάδα νομιζω (παντα ;D)...δεν τις έχω δει ποτέ απο κοντά αν και η συγκεκριμένη φαίνεται πολύ ωραια...για κατέβα μια βόλτα στο κέντρο... ισως τις εχουν και μπορεις να δοκιμασεις καποια να πάρεις μια γευση! http://www.bonstudio.gr/
kostaras75 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το θεμα ειναι οτι μενω Πατρα και λογω δουλειας μου ειναι αρκετα δυσκολο να ερθω Αθηνα αμεσα και να δω απο κοντα (αααααααν υπαρχει καμια stock βεβαια στο μαγαζι). Ευχαριστω παντος φιλε nickkk ;)
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίταξε στο Music Station. Φέρνουν κιθάρες του Bon. Live and let Live.
kostaras75 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίταξε στο Music Station. Φέρνουν κιθάρες του Bon. Εχω σκοπο να κοιταξω εκει μιας και ειμαι φιλος με τα παιδια.Απλα ηθελα να μου πει καμια γνωμη κανενας που να εχει δει απο κοντα η εχει παιξει με την συγκεκριμενη κιθαρα για το αν αξιζει τα χρηματα γενικοτερα σε σχεση ας πουμε με τις ibanez s prestige που ειναι και η αλλη μεγαλη μου αγαπη εδω και χρονια.Απλα ειπα να αλλαξω λιγακι στυλ τωρα. ;D Ευχαριστω yameth ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση