marathon Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί, έχουν νόημα σε non-tremolo κιθάρες? Άμα έχεις 9ρες και κάνεις διαβολικά bends κάποιο ρόλο παίζουν...αλλά ναι στις Tele είναι απλά όμορφα. ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bihlas87 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 O Internet, είναι φίλος σου... http://www.stewmac.com/shop/Tuners/Guitar,_solid_peghead_tuners/Steinberger_Gearless_Tuners.html?tab=Specs#details Το σύνολο (γραφίτης μπράτσο, συγκεκριμένα κλειδιά) είναι λίγο πιο βαρύ από τα κανονικά, αλλά δεν έχεις κανένα πρόβλημα neck diving, πάνω στη κιθάρα, δεν καταλαβαίνεις και πολλά πράγματα. Οι strat και οι tele ευτυχώς δεν έχουν πρόβλημα neck diving. Tρομερά αναλυτικά specs o stewmac πάντως, δεν σου αφήνει περιθώριο να παραγγείλεις κάτι λάθος. τα κλασσικά Fender κλειδιά στο μπάσο είναι ηλίθια Αυτά όντως είναι βαριά, κοντά στα 400 γραμμάρια σύμφωνα με τον stewmac, τα hipshot ultralite ζυγίζουν σχεδόν τα μισά. Στο μπάσο ναι, αξίζει να πάρεις κάτι ελαφρύ, θα φανεί η διαφορά με μακρύ μπράτσο.
elavd Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλή δουλειά και άριστο καλλιτεχνικό και τεχνικό και ηχητικό αποτέλεσμα!!! Μπράβο κι από μένα σε όλους! ;) Marillion πάντως εγώ θα έβαζα το pickguard. Νομίζω ότι είναι πιο ωραία η κιθάρα με αυτό (δεν φαίνεται το κενό στο ξύλο στη θέση του neck μαγνήτη). Γούστα είναι αυτά βέβαια ... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
The Genius Loci Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Άμα έχεις 9ρες και κάνεις διαβολικά bends κάποιο ρόλο παίζουν...αλλά ναι στις Tele είναι απλά όμορφα. ;) Για να μην συζητήσουμε για τα 2μιση (το πολύ) λεπτά που χρειάζεσαι για ν'αλλάξεις χορδές. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Marillion Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλή δουλειά και άριστο καλλιτεχνικό και τεχνικό και ηχητικό αποτέλεσμα!!! Μπράβο κι από μένα σε όλους! ;) Marillion πάντως εγώ θα έβαζα το pickguard. Νομίζω ότι είναι πιο ωραία η κιθάρα με αυτό (δεν φαίνεται το κενό στο ξύλο στη θέση του neck μαγνήτη). Γούστα είναι αυτά βέβαια ... ;D Σε ευχαριστω φιλε elavd! Nα σου πω την αληθεια το σκεφτομαι κ εγω να το βαλω , απλα το no way back με κραταει!! ( αντε να καλυψεις μετα τις τρυπες!!) Οταν τελειωσω τις δοκιμες μου με τους bare knuckle k ξεκαθαρισω τι μαγνητες θα μεινουν τελικα θα αποφασισω!!!! ;) Lets ...Rock!
marathon Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν τελειωσω τις δοκιμες μου με τους bare knuckle k ξεκαθαρισω τι μαγνητες θα μεινουν τελικα θα αποφασισω!!!! ;) Άντε ντε...αποφάσισε...να ξέρω και εγώ ποιοί θα περισσέψουν... ;D ;D Το επόμενο project, ετοιμάζεται...μαγνήτες δεν έχω... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Marillion Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Άντε ντε...αποφάσισε...να ξέρω και εγώ ποιοί θα περισσέψουν... ;D ;D Το επόμενο project, ετοιμάζεται...μαγνήτες δεν έχω... περιμενω να ανεβει λιγακι η λιρα για να εχει αξια το δωρο που θα σου κανω αρχηγε μου!!!! ;D Lets ...Rock!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση