Marillion Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορούμε να έχουμε μήπως μια καλή φώτο με το headstock και τα κλειδιά; TIA Lets ...Rock!
alderbody Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 πωπωωω τι εχετε κανει εκει ρε τρελοι?... :o εργο tech-νης! 8) ευγε! το κλιπακι θα το ακουσω το απογευμα Άλλοι θα γράφαν το Πόλεμος & Ειρήνη. ;D ...για ποιον χτυπαει η καμπανα? wood matters
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Φανταστικό. Ευχαριστώ πολύ για τις φώτος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Marillion Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 ...για ποιον χτυπαει η καμπανα? Bρεεεε καλως τον alderbody!!!!!!! Aντε τελειωσε το μυθιστορημα κ πιασε παλι τα κολλητηρια!!!!! Αυτο εννοει ο audiokostas!!!!! Lets ...Rock!
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 ...για ποιον χτυπαει η καμπανα? Μπαααα. Για κάτι τύπους σαν και μένα τα λέω. ;) Εσύ ή ο Γιώργης, όταν γράφετε τεχνικά ζητήματα, γράφετε ουσιαστικά πράγματα με γνώση. Απλώς ο Γιώργης ντρέπεται να μας μάθει και δυο πράγματα παραπάνω. ;D Πάντως δεν θα με χάλαγε να δοκίμαζα αντίστοιχα κλειδιά σε Tele Bass (όχι στα άλλα Fender) μπράτσο. Αλλά δεν υπάρχουν ........ ακόμα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
bihlas87 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μεγειά Γιώργο και πολλά μπράβο στον Ανέστη για το εικαστικό, κόσμημα για χάζεμα! Τα κλειδιά απο βάρος πως τα πάνε, είναι βαρύτερα απο τα die cast των standard?
marathon Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Τα κλειδιά απο βάρος πως τα πάνε, είναι βαρύτερα απο τα die cast των standard? O Internet, είναι φίλος σου... http://www.stewmac.com/shop/Tuners/Guitar,_solid_peghead_tuners/Steinberger_Gearless_Tuners.html?tab=Specs#details Το σύνολο (γραφίτης μπράτσο, συγκεκριμένα κλειδιά) είναι λίγο πιο βαρύ από τα κανονικά, αλλά δεν έχεις κανένα πρόβλημα neck diving, πάνω στη κιθάρα, δεν καταλαβαίνεις και πολλά πράγματα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
marathon Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μπαααα. Πάντως δεν θα με χάλαγε να δοκίμαζα αντίστοιχα κλειδιά σε Tele Bass Δεν ξέρω εάν λέω βλακεία...αλλά έχουν νόημα locking κλειδιά σε μπάσσο? ή απλά για το look το λές? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω εάν λέω βλακεία...αλλά έχουν νόημα locking κλειδιά σε μπάσσο? ή απλά για το look το λές? Γιατί, έχουν νόημα σε non-tremolo κιθάρες? InfluenSir!
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω εάν λέω βλακεία...αλλά έχουν νόημα locking κλειδιά σε μπάσσο? ή απλά για το look το λές? Locking tuners για μπάσο υπάρχουν. Αν χρειάζονται, είναι άλλο ζήτημα. Εγώ τα συγκεκριμένα για τη μούρη το έλεγα. Ασε που το συζήταγα πριν 15 χρόνια με έναν φίλο και του λεγα ότι τα κλασσικά Fender κλειδιά στο μπάσο είναι ηλίθια και θα έπρεπε να υπάρχουν πίσω από το headstock και να κουρδίζουν με την φυσική περιστροφή των δαχτύλων (όπως όταν βιδώνουμε) και όχι πεταλούδες και τεντώματα. Δεν το βλέπω και nuclear science. Αλλά δεν είμαι και ευρεσιτέχνης μηχανολόγος. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση