Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Όντως Fairy Tele! ;)

Μπράβο!

Μου αρέσει και εμένα περισσότερο αυτή η επιλογή σε σχέση με τα άλλα δύο σχέδια. Καλόπαιχτη Marillion!

Μπορούμε να έχουμε μήπως μια καλή φώτο με το headstock και τα κλειδιά; TIA

Ακολούθησε το λινκ... http://www.customshop.gr/marillion.html. Έχει στις φωτό μία καλή κοντινή του headstock.

Δημοσιευμένο

Παντως ο ηχος, αν και δεν ηταν κλασσικος ηχος τελε, εμενα μου αρεσε πολυ. Αρκετα "συμμαζεμενος" και συναμα πλουσιος :)

Aντε να σου ζησει!

Δημοσιευμένο

Όντως Fairy Tele! ;)

Μπράβο!

Μου αρέσει και εμένα περισσότερο αυτή η επιλογή σε σχέση με τα άλλα δύο σχέδια. Καλόπαιχτη Marillion!

Ευχαριστω φιλε myster_maze!! Χαιρομαι που σου αρεσε η επιλογη μου!!!

Μπορούμε να έχουμε μήπως μια καλή φώτο με το headstock και τα κλειδιά; TIA

Το βραδακι οταν με το καλο παω σπιτι θα ανεβασω μια κοντινη γιατι το link του marathon ειναι χωρις τα κλειδια.

Lets ...Rock!

Δημοσιευμένο

Παντως ο ηχος, αν και δεν ηταν κλασσικος ηχος τελε, εμενα μου αρεσε πολυ. Αρκετα "συμμαζεμενος" και συναμα πλουσιος :)

Aντε να σου ζησει!

Να σαι καλα odis13!!! Βεβαια για τον ηχο ''φταιει'' λιγαααααακι κ ο Koch twintone με το eminence delta pro. Τωρα βεβαια οσο ηχος μπορει να περασει απο το μικροφωνακι μιας απλης καμερας!! :(

Lets ...Rock!

Δημοσιευμένο

ενα ερωτημα σχετικα με το graphite μπρατσο,σε θεμα βαρους τι λεει σε σχεση με ενα κανονικο ?

Ελάχιστα πιό βαρύ.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

marathon πας να το κάνεις σχολή το γραφίτη με τα gearless ε; ;)

Eίναι ο ιδανικός συνδιασμός για τεμπέληδες... δεν χρειάζεται ρύθμισμα (μόνο τη πρώτη φορά), δεν χάνει, δεν έχει dead spots, αλλάζει πανεύκολα τάστα εάν φαγωθούν, είναι "βελούδινο" όπως παρατήρησε και ο Marillion και τα συγκεκριμένα κλειδιά (που μου τα έχει συστήσει ο Superfunk) δεν ξεκουρδίζονται....τι άλλο να ζητήσεις?

Να προσθέσω, ότι μαζί με το μπράτσο ο Moses, στέλνει και ένα κομμάτι γραφίτη για nut. Ο Μarillion το χρησιμοποίησε (του το προσάρμοσε ο Οικονομάκης).

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...