Nestoras Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ούτε εγώ όταν παίζεις εσύ.... ;D ;D Aυτό πάει να πει παίκτης με <<προσωπικό>> ήχο. ;) InfluenSir!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και καλόπαιχτη Γιώργο!! :) :) :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Marillion Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίο θέαμα (μπράβο Ανέστη, συμμαθητή, Γιώργο), ωραίο άκουσμα (πιο πολύ στα σκληρά- μπραβο Γιώργη). Εύγε!. Υ.Γ. Μπορεί να μην ακούγεται σαν τυπική τέλε αλλά αυτό που άκουσα ήταν πολύ καλό (κάτι σαν Les Paul με μονοπήνιους). Πιστεύω η αίσθηση στο χέρι να είναι εξίσου καλή. Σε ευχαριστω φιλε Νεστορα!!!! Οντως ο ηχος της ειναι λιγο ιδιαιτερος αλλα ικανοποιει τα ηχητικα μου γουστα αρκουντως θα ελεγα!! Δεν εψαχνα βεβαια ηχο τελε ( ισως με τους bare knuckle να πλησιασει περισσοτερο!!!) aλλα ενας...marillion πρεπει να εχει μια psycho guitar εξορισμου!!!! ;D Lets ...Rock!
Marillion Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και καλόπαιχτη Γιώργο!! :) :) :) Eυχαριστω Bill!!!! :) ( o μαγνητης ειναι ακομα στο πορτ μπαγκαζ!!! ;) Lets ...Rock!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Eυχαριστω Bill!!!! :) ( o μαγνητης ειναι ακομα στο πορτ μπαγκαζ!!! ;) Μου φαίνεται στο φεστιβάλ θα καταφέρουμε να βρεθούμε! (όλοι μαζί!) ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
marathon Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μου φαίνεται στο φεστιβάλ θα καταφέρουμε να βρεθούμε! (όλοι μαζί!) ;D Μην είσαι σίγουρος...άλλος θα πάει Σάββατο, άλλος Κυριακή...Συντονιστείτε!!!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μην είσαι σίγουρος...άλλος θα πάει Σάββατο, άλλος Κυριακή...Συντονιστείτε!!!!!! ;D ;D Μπα, εγώ θα είμαι και τις δύο μέρες από ΠΟΛΥ νωρίς... ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
pascal Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 WOW! Συγχαρητήρια και στους δυο- κούκλα είναι (ακούγεται πολύ κοντά στην gibson deluxe μου με τους mini hums...i like!)
marathon Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 ακούγεται πολύ κοντά στην gibson deluxe μου με τους mini hums...i like! O γραφίτης προσθέτει sustain και Gibsoνίζει.... ;) (όσο μπορεί μια Tele να Gibsoνίσει) Βέβαια περιμένω να βάλει ο Georges τους Βare Κnuckle επάνω...που είναι πιο πολύ του γούστου μου και να μου δώσει εμένα αυτούς τους παλιο SD που θα του είναι άχρηστοι... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 O γραφίτης προσθέτει sustain και Gibsoνίζει.... ;) (όσο μπορεί μια Tele να Gibsoνίσει) Βέβαια περιμένω να βάλει ο Georges τους Βare Κnuckle επάνω...που είναι πιο πολύ του γούστου μου και να μου δώσει εμένα αυτούς τους παλιο SD που θα του είναι άχρηστοι... ;D Για να πω την αλήθεια, σε μια τέτοια high-tech κιθάρα θα μου ταίριαζε περισσότερο κάποιος Barden ή Lawrence μαγνήτης. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση