Mitsosyupi Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 μεγειες.... καλοπαιχτη... ειναι κουκλαρα :-X δεν εχω λογια
Marillion Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 μεγειες.... καλοπαιχτη... ειναι κουκλαρα :-X δεν εχω λογια Ωραια δουλεια ! Καλοπαιχτη! :) Ευχαριστω πολυ παληκαρια μου!!!!!!!! :) :) Lets ...Rock!
marathon Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ παρακάτω, θα δείτε όμως ΤΙ μου απέριψε ο Marillion για να καταλήξουμε στις συγκεκριμένες νεραϊδες... Aυτό που διασκέδασα στη διαδικασία, ήταν η έλλειψη βιασύνης...αυτός ο άνθρωπος (ο Georges), πραγματικά το φχαριστιέται να το ψάξουμε, να το συζητήσουμε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
E7#9 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 ευτυχώς που μόλις πριν μερικούς μήνες παρέλαβα το δικό μου όνειρο και έτσι τώρα δεν ζηλεύω..........πολύ ;D ;D με γειά :D
Marillion Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 ευτυχώς που μόλις πριν μερικούς μήνες παρέλαβα το δικό μου όνειρο και έτσι τώρα δεν ζηλεύω..........πολύ ;D ;D με γειά :D Ιπποκρατη σε μισω!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( Lets ...Rock!
E7#9 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου την ονειρευόμουνα από τότε που είχα την ήλικία των παιδιών μου!! τι να εκανα ο καημένος;; ενέδωσα ;D
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίο θέαμα (μπράβο Ανέστη, συμμαθητή, Γιώργο), ωραίο άκουσμα (πιο πολύ στα σκληρά- μπραβο Γιώργη). Εύγε!. Υ.Γ. Μπορεί να μην ακούγεται σαν τυπική τέλε αλλά αυτό που άκουσα ήταν πολύ καλό (κάτι σαν Les Paul με μονοπήνιους). Πιστεύω η αίσθηση στο χέρι να είναι εξίσου καλή. InfluenSir!
marathon Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πιστεύω η αίσθηση στο χέρι να είναι εξίσου καλή. Η αίσθηση είναι σαν της δικιάς μου με το γραφιτένιο μπράτσο...είναι άλλωστε ξαδέλφες... ;) Το "πρόβλημα" είναι ότι ο γραφίτης είναι αθόρυβος, και θα παραξενέψει αυτούς που έχουν συνηθίσει να ακούνε τη διαφορά maple-rosewood ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 . και θα παραξενέψει αυτούς που έχουν συνηθίσει να ακούνε τη διαφορά maple-rosewood ;D ;D Μην τα λες σε μένα, εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη Les Paul από τη Strat.;D InfluenSir!
marathon Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μην τα λες σε μένα, εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη Les Paul από τη Strat.;D Ούτε εγώ όταν παίζεις εσύ.... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση