Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

 

 

Αν όμως θέλουμε να έχουμε σπίτι, τότε επιλέξτε το κουτί λόγω της πατέντας με το μπαλάκι (widget) που υπάρχει μέσα και δίνει το σωστό "head", δηλαδή τον κρεμμώδη αφρό της stout.

 

 

Και ενίοτε καλύτερη απο το βαρέλι (Πολυκαιρισμένη μπίρα στο βαρέλι ....δεν λέει) ;)

 

Αν και η καλυτερη ειναι η κερασμένη

 

Εεε, φιλος κερνα καμια μπιρα ;D

 

rust never sleeps

  • Απαντήσεις 244
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

The quest for the perfect pint...

Και όμως, μετά από εκτεταμένη θητεία ως εργαζόμενος σε Ουαλικές pub, μπορώ να δηλώσω υπεύθυνα, ότι η θερμοκρασία, η ποσότητα της μπύρας αλλά και του αφρού σε συνδυασμό με την γωνία κλίσης  που βάζεις την μπύρα (αλλά και η ποσότητα των τυχών επιπρόσθετων συστατικών), είναι ζητήματα που σε μία Βρεττανική pub μπορούν να φέρουν επίπληξη εφόσον δεν εφαρμόζονται σωστά.

 

Στις Ιρλανδέζικες (so I was told but never confirmed) με τις stout, τα πράγματα είναι αυστηρότερα.

 

ΥΓ. O χρόνος ηρεμίας (της μπύρας) πριν από την κατανάλωση επαφίεται στην γνώση του καταναλωτή.  ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημοσιευμένο

Τι γίνεται ρε? πωπω πανηγύρι!!!

 

+ για hoegarten που αναφερθηκε καπου...αλλα μονο την ασπρη wiesse!! αλλη μπυρα... :)

www.alexisgearstuff.com

www.youtube.com/alexisgearstuff

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...