harisexp Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά χαραντάν. Νά ρωτήξω, έχω μιά τηλεόραση hd ready υπάρχει δυνατοτητα αναβάθμισης σέ full hd μέ κάποια μετατροπή;Επίσης έχω δορυφορική Nova.Mήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση ώστε η ανάλυση νά βελτιωθεί; Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ό,τι κι αν σου πούμε εμείς, αυτοί ξέρουν καλύτερα: www.avclub.gr When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
harisexp Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Πρίν βάλω τό θέμα έκανα μιάν αναζήτηση αλλά δέ βρήκα κάτι ικανοποιητικό. Τέσπα, θένκς. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
Loki Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Και εν τέλη δεν γίνεται κατι τέτοιο που και να γινόταν με κάποια μετατροπή θα πρέπει να αλλάξεις το panel που στην ουσία θα σου έβγαινε ακριβότερα από το να πάρεις μια καινούρια FULL HD. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Για την μεταρτοπη απο hd ready σε full hd, πρακτικα αδυνατο. Τωρα για τη νοβα, δεν εχω-δε ξερω ;D What frequency are YOU getting?
gdevelek Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 σε τι ανάλυση μεταδίδει τώρα η νόβα;
WilliamSats Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 σε τι ανάλυση μεταδίδει τώρα η νόβα; SD (standard definition), εκτός απο τα καινούρια HD κανάλια, που όμως χρειάζονται και ειδικό αποκωδικοποιητή με υποστήριξη full HD και έξοδο HDMI. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
harisexp Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι καλυμένος απο τίς απαντήσεις. Ευχαριστώ. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση