ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μου έδωσε ένας φίλος ένα παλιό μπάσο ibanez CT series made in korea.Nομίζω είναι μοντελο του 1992.Δεν είμαι σίγουρος όμως.Το μπάσο δε δουλεύει γιατί πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα στα ηλεκτρικά.Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ wiring diagram για το συκγεκριμένο μπάσο για να το κάνω μόνος μου? Το όργανο είναι αυτό.
moutzaheadin Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδη βρεθηκα σε ιδια περιπτωση με σενα(για κιθαρα φιλου), χτες κιολας, διαγραμματα εχει στο site Ibanez. Δεν εχει ομως για ολα τα μοντελα, ψαξ' το.
ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 To είδα .Δεν έχει.Εχει απο το 94 και μετά.
moutzaheadin Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα ουτε την δικια μου ειχε και την κολλησα συμφωνα με ενα αλλο μοντελο που ειχε ιδιο wiring. Κοιταξε τα καινουρια μοντελ να δεις αν μοιαζει κανενα.Στο τελος της σελιδας του καθε μοντελου δειχνει για τους μαγνητες (για τις κιθαρες τουλαχιστον).
iliasbass Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 μοιαζει αρκετα με την σειρα sr ψαξτο!!! κεραυνοπουλο εν δραση!!!
odis13 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 Φανταζομαι ειναι ενα PJ με volume/volume/tone...ακριβως ιδια συνδεσμολογια με τα κλασσικα Jazz δηλαδη. Θα βρεις διαγραμμα πανευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση