Evilnye Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως σαν λύση μπορείς να πάρεις κάποιο παλιό πανάκι κ να το ρίξεις επάνω στη βάση και να μένει εκεί. Μια στις τόσες (βάλε βδομάδες) το ξεσκονίζεις λίγο και όλα καλά. Γιατί τέτοιο άγχος;
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 για τη βρώμα που μένει πάντα στο μπράτσο έχουμε τίποτα που να καθαρίζει αλλά να μη δημιουργεί προστατευτικό φίλμ ? Αυτό θέλω να ρωτήσω και γω για το vintage tint nitro μπράτσο/ταστιέρα μου, με τι να την καθαρίσω...? ...When i got the music i gotta place to go...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 αααα γεια σου ... αυτό ήθελα ν'ακούσω (διαβάσω) μόνο . για τη βρώμα που μένει πάντα στο μπράτσο έχουμε τίποτα που να καθαρίζει αλλά να μη δημιουργεί προστατευτικό φίλμ ? Αν αναφερεσαι στην πισω μερια του (η και στην ταστιερα αν ειναι maple) το καλυτερο απο ολα ειναι βεβαια το σαλιο,μετα ακολουθει το ζιπελαιο (ναφθα). ;),ολα τα υπολοιπα ειναι πεταμενα λεφτα. ;) Στην ταστιερα αν ειναι ebony/rosewood βαζε λιγο λαδακι (εγω προτιμω το Gibson) 2-3 φορες το χρονο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Sonic X Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 σοβαρα τωρα,πραγματικα καθεστε και καθαριζετε τις κιθαρες σας? 2-3 φορές το χρόνο, όταν θέλω να κάνω εντύπωση... Το καλοκαίρι βέβαια αν παίζεις αρκετά γίνεται σαν τη μεταλλική πλάκα που ψήνουν τις πίτες στα σουβλατζίδικα σε θέμα touch...
kostas80 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 thanks .... απο σάλιο και ναφθα είμαστε οκ ... υπάρχει μπόλικο να υποθέσω ότι το ίδιο κάνει και για τον ιδρώτα που κάνει το σώμα της κιθάρας να κολλάει. ? μπλιάχ www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 να υποθέσω ότι το ίδιο κάνει και για τον ιδρώτα που κάνει το σώμα της κιθάρας να κολλάει. ? μπλιάχ Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτόν στην ανταλλαγή υγρών μεταξύ ερωμένων. Άκου εκεί σεξ χωρίς ιδρώτα...... Γίνεται; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
kostas80 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτόν στην ανταλλαγή υγρών μεταξύ ερωμένων. Άκου εκεί σεξ χωρίς ιδρώτα...... Γίνεται; Μαζί σου .... ανταλλαγή ναι ... όχι να τα αφήνεις πάνω να ξεραίνονται όμως . λέει ? δε λέει . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτόν στην ανταλλαγή υγρών μεταξύ ερωμένων. Άκου εκεί σεξ χωρίς ιδρώτα...... Γίνεται; Δεν εχει καθολου αδικο και ετσι οπως συμπεριφερομαστε στις κιθαρες με τα νιτρα ....μου κανω για ερωμενη (να το πω σεμνα) που το μονο που βογκαει ειναι μη μηηηηηηη προσεχε τα μαλιααααα μουυυυυ τωρα τα σιαξααααα Ειμαι σε κακο δρομο ...τις παρακαθαρισω τις κιθαρες μου !!!! Ειμαι σοβαρα αραγες ???? https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μαζί σου .... ανταλλαγή ναι ... όχι να τα αφήνεις πάνω να ξεραίνονται όμως . λέει ? δε λέει . Σωστα ...θυμαστε αλλωστε και ο Κλιντον με ξεραμενα την πατησε........... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 λέει ? δε λέει . Εγώ απλώς το ξεσκονίζω λίγο ..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση