fuzzman Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 καλημέρα παίδες, καπου είχε πάρει το μάτι μου ένα link εδώ για ενα που αναλαμβάνει custom βαψίματα σε guitar bodies. μπορείτε να μου στείλετε το link??? αν υπάρχει πρόβλημα στειλτε μου με pm. Ευχαριστω και καλημέρα πάλι. ;)
marathon Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 www.jokerguitars.gr Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 www.customshop.gr When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 www.customshop.gr Εγώ ρε σύ ΔΕΝ βάφω κιθάρες...ΤΥΠΩΝΩ κιθάρες. Για να τις τυπώσω, πρέπει να τις βάψει (και να τις προεργαστεί καλά), ο κάθε επαγγελματίας jokerguitars. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 Παρά ταύτα, νομίζω ότι εσένα εννοούσε ο φίλος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση