X-minor Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Όλα αυτά είναι αντίστοιχα με τα τζαπανέζικα μοντέλα της Jackson (RR3, KE3, DK κλπ.). Καλή κίνηση και ενδιαφέροντα μοντέλα, και αν τα FR τους είναι παρόμοια (αν όχι ίδια) με αυτά των αντιστοίχων Jackson τότε είναι μια χαρά.
rocka cola Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω παιξει με την sandimas που ειναι σαν τελε. Πολυ ωραια αισθηση το μπρατσο!
ignantios Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 εχω so-cal και την εκανα san dimas...γιατι μου αρεσουν οι duncan καλυτερα......και μπορω να πω οτι για τα λεφτα τους ειναι σουπερ........ RUN FOREST....RUN!!!!
ex-doctor g Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 παντως ουτε στις pro mod ουτε και στις προηγουμενες το floyd ηταν οριτζιναλ.απλα το καινουριο ειναι σαφως χειροτερο.
warchief Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 τρελα ειναι! αν υπηρχαν πριν 3 χρονια που γουσταρα 80'ς θα ειχα παρει σιγουρα.......δυο ενα φιλαρακι κιθαριστας εχει charvel και παιζει deathoκαταστασεις βαρη ηχο δηλαδη την εχει ριξει και 2 τονους κατω και δεν εχει κανενα προβλημα.απο μανικι οσο επιασα κι εγω πολυ καλο....μην τις φοβηθεις και παρτην... ;)
ignantios Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερω εαν ειναι οριτζιναλ ή οχι....αυτο που ξερω ειναι....οτι με κατεξακολουθηση βιασμο....... να πηγαινεις στο σαλονι με το τρεμολο και η κιθαρα να ειναι στην κρεβατοκαμαρα.....η κιθαρα δεν χανει ουτε κατελαχιστο.Το μονο μειον(για τα δικα μου γουστα) ειναι οτι δεν μενει σταθερο σε καποια θεση που θα επιλεξεις,εξαιτιας του τροπου που κουμπωνει.Και οτι θα το ηθελα ενα κλικ πιο μαλακο(βεβαια σε αυτο φταινε τα ελατηρια....αλλα μια δοκιμη που εκανα να βγαλω ενα....δεν ειχα αποτελεσμα καλο. RUN FOREST....RUN!!!!
nexarulhu Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 παντως και οι usa το κορεατικο τρεμολο εχουν,δεν νομιζω πως εχουν το γερμανικο(schaller).ωραιες κιθαρες παντως :) πρεπει να ειναι πολυ καλο value for money EXPECT THE UNEXPECTED...
ex-doctor g Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερω εαν ειναι οριτζιναλ ή οχι....αυτο που ξερω ειναι....οτι με κατεξακολουθηση βιασμο....... να πηγαινεις στο σαλονι με το τρεμολο και η κιθαρα να ειναι στην κρεβατοκαμαρα.....η κιθαρα δεν χανει ουτε κατελαχιστο.Το μονο μειον(για τα δικα μου γουστα) ειναι οτι δεν μενει σταθερο σε καποια θεση που θα επιλεξεις,εξαιτιας του τροπου που κουμπωνει.Και οτι θα το ηθελα ενα κλικ πιο μαλακο(βεβαια σε αυτο φταινε τα ελατηρια....αλλα μια δοκιμη που εκανα να βγαλω ενα....δεν ειχα αποτελεσμα καλο. δεν ειναι το οριτζιναλ αλλα ουτε και αυτο που εχουν οι pro mod.οντως δεν ξεκουρδιζουν ευκολα ωστοσο.το floyd ομως οπως και ολες οι μαρκες και τυποι γεφυρων παιζει και ενα ρολο στον ηχο σου.και συγκεκριμενα στη νοτα σου κι πως αυτη ''προφερεται".ενα καλης ποιοτητας fr θα σου δωσει μιας καλης ποιοτητας νοτα ,με τα αρνητικα βεβαια που εχει το fr σε σχεση με μια vintage γεφυρα(τσιγκινος ηχος ας πουμε) ενα κακο φλουδ θα εχει σημαντικη επιπτωση πιστευω στον τελικο ηχο σου,ακομα και αν παιζεις διαρκως με τερμα gain
ignantios Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ολα αυτα που λες εχεις απολυτο δικιο.....με χειροτερο floyd απ'ολα στο θεμα αρνητικη επιπτωση στον ηχο εχουν τα τρεμολα της ΙΒΑΝΕΖ....απο προσωπικη εμπειρια μιλαω RUN FOREST....RUN!!!!
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 ...εγω απ'οτι βλεπω και η San Dimas ιδια τιμη εχει... http://www.thomann.de/gr/charvel_pro_mod_san_dimas_style_1hh_sw.htm ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση