kostas80 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 το autocad δεν σου κάνει το κεφάλι καζάνι όταν το δουλεύεις πάνω στα σωστά εργαλεία και κυρίως πάνω στην σωστή και μεγάλη ΟΘΟΝΗ απο 17 και πάνω μια χαρούλα είναι .... αν και με 15,5 που έχω δουλέψει αρκετές ώρες εκτός έδρας με το λαπτοπάκι μου , πονοκέφαλος δε με έπιασε . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
dmilo Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να μιλήσω εκ πείρας, γιατί η τελευταία φορά που δούλεψα autocad ήταν η έκδοση 10 σε 386 με συνεπεξεργαστή. Αν κρίνω πάντως από πελάτες και φίλους αρχιτέκτονες/μηχανικούς που το χρησιμοποιούν, σε όλους υπάρχει μια κύρια οθόνη άνω των 20" και άνω και μία βοηθητική 17/19" για τις παλέτες. Edit: μετά από λίγο ψάξιμο, διαπιστώνει κανείς πως όσοι ψάχνουν λάπτοπ για το autocad, το θέλουν α) για portable host παρουσιάσεων, β) με αρκετά ψηλά specs, όπως αυτό εδώ. Άρα δε βλέπω το χιλιάρικο να παίζει... ;) RANDOMIZE USR 0
JohnyOh Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Από προσωπική εμπειρία, να πω ότι σίγουρα με 17" δουλεύεις πολύ πιο ξεκούραστα το Αcad. Από κει και έπειτα, εγώ το δουλεύω που και πού με 15.4 wide, χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά μην το παρακάνεις στα εικονίδια, όπως είπε και ο συμφορουμίτης πιο πάνω, όταν το μάθεις το πρόγραμμα, θα δουλεύεις με εντολές. Όσον αφορά την ισχύ, ένα οποιοδήποτε 64μπιτο σύστημα και λειτουργικό, (μιας και οι καινούριες εκδόσεις φυσάνε σε 64μπιτο) , και θα είσαι οκ. www.lowercut.com www.theroadmiles.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση