Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

καλησπερα παιδια ξερω οτι το θεμα μαλλον ειναι πολυσυζητημενο και ζητω συγχνωμη γι αυτο το τοπικ.ψαχνω ενα λαπτοπ για φιλο.το παιδι μολις εχει περασει σε σχολη(πολιτικων δομικων)οποτε υποθετω θα χρειαζεται και καποια προγραματα οπως autocad κτλ.ζητω λοιπον αρχικα το λαπτοπ να μπορει να σηκωσει τετοιου ειδους προγγραματα.κατα τ αλλα για ιντερνετ και παιχνιδια.τα χρηματα που διαθετει ειναι κοντα στα 800-1000 ευρα τι εχετε να προτεινετε???

ευχαριστω εκ των προτερων και ζητω ξανα συγνωμη...

Δημοσιευμένο

αφού θα κάνει τέτοια δουλειά, είναι δεδομένο ότι χρειάζεται μεγάλη οθόνη, καλό επεξεργαστή και αρκετή μνήμη..υπόψιν ότι στα ίδια λεφτά παίρνει desktop υψηλών προδιαγραφών..αυτά που έχω να προτείνω:

http://www.skroutz.gr/s/249152/Sony-Vaio-VPC-F11M1E-H.html

http://www.skroutz.gr/s/256683/HP-Pavilion-dv7-3105ea.html

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Maestro-CL-i72-450.htm

το turbo-x το έχω εγώ, με τον core i5..είναι πανάλαφρο, δεν ζεσταίνεται, καλή-φωτεινή οθόνη και 2-2.5 ώρες αυτονομία..αν έχει τη δυνατότητα, να ζητήσει να του βάλουν σκληρό στις 7200rpm..εγώ παρήγγειλα με τέτοιο δίσκο και η διαφορά είναι παραπάνω από εμφανής..

Δημοσιευμένο

εγω θα σου πρότεινα DELL ή ΙΒΜ LENOVO κοκ. αν είσαι επαγγελματίας πάρε καλό εργαλείο.

αν δεν εισαι και με ενα διπυρηνο με 3gb ram είσαι οκ

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

• Guru
Δημοσιευμένο

καλησπερα παιδια ξερω οτι το θεμα μαλλον ειναι πολυσυζητημενο και ζητω συγχνωμη γι αυτο το τοπικ.

Δε γίνεται να το αφήσω ασχολίαστο: Είναι μουσικό το φόρουμ, όχι αρχιτεκτονικό... Δε νομίζω να έχω ξαναδεί θέμα, σχετικά με το autocad!

ψαχνω ενα λαπτοπ για φιλο.το παιδι μολις εχει περασει σε σχολη(πολιτικων δομικων)οποτε υποθετω θα χρειαζεται και καποια προγραματα οπως autocad κτλ.ζητω λοιπον αρχικα το λαπτοπ να μπορει να σηκωσει τετοιου ειδους προγγραματα.κατα τ αλλα για ιντερνετ και παιχνιδια.τα χρηματα που διαθετει ειναι κοντα στα 800-1000 ευρα τι εχετε να προτεινετε???

ευχαριστω εκ των προτερων και ζητω ξανα συγνωμη...

Το autocad κοστίζει αρκετά...

Άρα πιθανολογώ ότι κοιτάμε σε κάποιο σπασμένο πρόγραμμα... Δυστυχώς η φοιτητικές άδειες της Adobe είναι απογοητευτικές...

Επίσης, οι τελευταίες εκδόσεις το autocad έχουν και 3-d δυνατότητες (και αρκετές, μάλιστα), άρα πρέπει να δούμε πως θα το χρησιμοποιεί. Η γυναίκα μου που είναι αρχιτέκτονας-μηχανικός, δεν κάνει 3-d και έτσι και παλαιότερος (αδύναμος) Η/Υ της κάνει. Κάποια στιγμή έβαλε το πολύ απλό sketch-up και ο Η/Υ γονάτισε αμέσως!

Επίσης, αν το βάζει στο Ιντερνετ, για παιχνίδια και τέτοια, ο Η/Υ δε θα αντέξει, τέτοιου μεγέθους πρόγραμμα. Είναι βαρύ, ειδικά αν αρχίσει τα μεγαλύτερα σχέδια...

Μήπως, λοιπόν, να πήγαινε σε κάποιο desktop, που με τα ίδια χρήματα (πάνω κάτω 1000 ευρώ) παίρνει κανείς πολύ καλό Η/Υ, με την οθονάρα του, κλπ; λέω τώρα...

Δημοσιευμένο

για τις απαιτήσεις της σχολής ότι και να πάρει ο φίλος θα είναι οκ .... δε θα χρειαστεί τίποτα άλλο από 2d autocad σχέδια ...

το θέμα είναι ότι μετά ανοίγει η όρεξή και αρχίζεις τα 3d , τα 3d max και τα Rhinokeros για τους πιο ψαγμένους ... και εκεί θα αρχίσει να ζητάει παραπάνω επιδόσεις.

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Δημοσιευμένο

που είναι και πολύ χρήσιμη γιατί το Autocad, έχει και ένα σκασμό menu....

....και σου κάνει ένα κεφάλι καζάνι πρίν το καταλάβεις?

Thank God for the rain....

Δημοσιευμένο

το autocad είναι δε σου κάνει το κεφάλι καζάνι αν το χειρίζεσαι σωστά  ;)

τις εντολές τις μαθαίνουμε απ'έξω και τις γράφουμε εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.

έτσι δε γεμίζουμε την οθόνη με άχρηστα tools και σχεδιάζουμε πολύ πιο γρήγορα  :)

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Δημοσιευμένο

το autocad είναι δε σου κάνει το κεφάλι καζάνι αν το χειρίζεσαι σωστά  ;)

τις εντολές τις μαθαίνουμε απ'έξω και τις γράφουμε εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.

έτσι δε γεμίζουμε την οθόνη με άχρηστα tools και σχεδιάζουμε πολύ πιο γρήγορα  :)

το autocad δεν σου κάνει το κεφάλι καζάνι όταν το δουλεύεις πάνω στα σωστά εργαλεία και κυρίως πάνω στην σωστή και μεγάλη ΟΘΟΝΗ

Thank God for the rain....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...