Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Πού ήταν αυτό το θέμα και μου ξέφυγε??

 

Σε ένα μπόλ βάζουμε τυρί philadelphia, ψιλοκομμένο σκόρδο, ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψιλοκομμένο μπεΐκον, αλάτι, πιπέρι, λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και γεμίζουμε τους ανθούς, όχι τίγκα για να τους κλείσουμε απο πάνω σε στύλ φάκελο και μετά πανάρουμε σε αυγό-->φρυγανιά-->αυγό-->φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σπορέλαιο κατά προτίμηση) για 3-4 λεπτά.

 

Πάρτε μπυρίτσες και απολαύστε!!!

 

Λιγο βαρυ θα γινει ρε συ, το κουρκουτι ακουγεται σαν καλυτερη ιδεα. Παντως μιας και ανεφερες παναρισμα με φρυγανια, την επομενη φορα που θα παναρετε καποιο φιλετο/σνιτσελ με φρυγανια, ριξτε μεσα στο τρυμα φρυγανιας λιγο τριμενο τυρι (καποιο σκληρο κιτρινο κατα προτιμηση) και ριγανη ή καποιο αλλο μυρωδικο. Μπομπα...

 

Btw η μπυρα μπαινει στο κουρκουτι αλλα και σε φαγητα με σαλτσα οχι τοσο για λογους γευσης οσο για να βοηθησει στο "πηξημο".

  • Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Λιγο βαρυ θα γινει ρε συ, το κουρκουτι ακουγεται σαν καλυτερη ιδεα. Παντως μιας και ανεφερες παναρισμα με φρυγανια, την επομενη φορα που θα παναρετε καποιο φιλετο/σνιτσελ με φρυγανια, ριξτε μεσα στο τρυμα φρυγανιας λιγο τριμενο τυρι (καποιο σκληρο κιτρινο κατα προτιμηση) και ριγανη ή καποιο αλλο μυρωδικο. Μπομπα...

 

Btw η μπυρα μπαινει στο κουρκουτι αλλα και σε φαγητα με σαλτσα οχι τοσο για λογους γευσης οσο για να βοηθησει στο "πηξημο".

 

προτείνω ανεπιφύλακτα στο σνίτσελ το μοσχοκάρυδο

 

 

Πού ήταν αυτό το θέμα και μου ξέφυγε??

 

Λοιπόν πάρτε συνταγή γρήγορη και εύκολη απο μάγειρα ;), για τους κολοκυθανθούς.

 

Σε ένα μπόλ βάζουμε τυρί philadelphia, ψιλοκομμένο σκόρδο, ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψιλοκομμένο μπεΐκον, αλάτι, πιπέρι, λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και γεμίζουμε τους ανθούς, όχι τίγκα για να τους κλείσουμε απο πάνω σε στύλ φάκελο και μετά πανάρουμε σε αυγό-->φρυγανιά-->αυγό-->φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σπορέλαιο κατά προτίμηση) για 3-4 λεπτά.

 

Πάρτε μπυρίτσες και απολαύστε!!!

 

βαρύ θα είναι αλλά sounds delicious  ;D

Δημοσιευμένο

Λιγο βαρυ θα γινει ρε συ, το κουρκουτι ακουγεται σαν καλυτερη ιδεα. Παντως μιας και ανεφερες παναρισμα με φρυγανια, την επομενη φορα που θα παναρετε καποιο φιλετο/σνιτσελ με φρυγανια, ριξτε μεσα στο τρυμα φρυγανιας λιγο τριμενο τυρι (καποιο σκληρο κιτρινο κατα προτιμηση) και ριγανη ή καποιο αλλο μυρωδικο. Μπομπα...

 

Btw η μπυρα μπαινει στο κουρκουτι αλλα και σε φαγητα με σαλτσα οχι τοσο για λογους γευσης οσο για να βοηθησει στο "πηξημο".

Σωστό το τιπ για τη φρυγανιά. Αλλά!

Το κουρκούτι, επειδή γίνετε σαν ζυμάρι στο ψήσιμο, το λάδι που τραβάει το κρατάει και μετά το ψήσιμο (άσε που αν ψηθεί πολύ απότομα, απο μέσα μένει άψητο). Το παναρισμένο, αν το αφήσουμε για 4-5 λεπτά πάνω σε χαρτί κουζίνας θα τραβήξει το περισσότερο λάδι.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημοσιευμένο

Η βεγκέτα που προανέφερα (μείγμα μπαχαρικών και χορταρικών) είναι ό,τι πρέπει για προσθήκη στη φρυγανιά για το πανάρισμα. Υπάρχει πλέον σε όλα τα σουπερμάρκετς ;)

 

Και μια και, απ΄ ότι φαίνεται, οι λάτρεις του καλού φαγητού (ως χρήστες αλλά και ως παρασκευαστές) είναι αρκετοί ανάμεσά μας, προτείνω και κάτι για διάβασμα (το πήρα για μένα και για αρκετούς φίλους, είναι εξαιρετικό):

cover_hellbent-1.jpg

:):):):)

RANDOMIZE USR 0

Δημοσιευμένο

Επίσης, αντί φρυγανιάς στο πανάρισμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τριμμένα corn flakes (όχι ολικής άλεσης, είναι σκληρά και έχουν γεύση χαρτόνι)

 

Και μια και, απ΄ ότι φαίνεται, οι λάτρεις του καλού φαγητού (ως χρήστες αλλά και ως παρασκευαστές) είναι αρκετοί ανάμεσά μας, προτείνω και κάτι για διάβασμα (το πήρα για μένα και για αρκετούς φίλους, είναι εξαιρετικό):

 

Είπαμε τα πάντα μέταλ αλλά αυτό είναι too much  :). Θα έχει πάντως ενδιαφέρον.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο

Πραγματικά έχει ενδιαφέρον.... διαπιστώνεις τι καλές ψυχούλες κρύβονται σε διάφορα death/grind/black/doom/growl συγκροτήματα (π.χ. φασόλια με ρύζι από τους Eyehategod,  αρνάκι εξοχικό από τους Rotting Christ ή Black Forest Cake από την Doro :))

RANDOMIZE USR 0

Δημοσιευμένο

Μα δεν είναι κ καμιά τρελή έκπληξη. Όλη η εικόνα των εξτρήμ συγκροτημάτων είναι εμπορικό παιχνίδι.

 

Πάντως για να επιλέξει κάποιος τέτοιο βιβλίο μαγειρικής πρέπει να είναι πολύ metal till I die ;D

Δημοσιευμένο

Πραγματικά έχει ενδιαφέρον.... διαπιστώνεις τι καλές ψυχούλες κρύβονται σε διάφορα death/grind/black/doom/growl συγκροτήματα (π.χ. φασόλια με ρύζι από τους Eyehategod,  αρνάκι εξοχικό από τους Rotting Christ ή Black Forest Cake από την Doro :))

Σαντιγή απο τους Cream και στην κορφή κανέλα ;D ;D ;D

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημοσιευμένο

Πάντως για να επιλέξει κάποιος τέτοιο βιβλίο μαγειρικής πρέπει να είναι πολύ metal till I die ;D

 

Εγώ πάντως το δώρισα και στη μάνα μου. Της άρεσε αφάνταστα. (και δεν είναι μέταλ, τουλάχιστον έτσι με έχει αφήσει να νομίζω..... ;))

RANDOMIZE USR 0

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...