fuZZed Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 παπαριες Μαρίτσα΄μ αγαπητοι...... ::) Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!!
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά αφήστε τα αυτά. Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα.... :P Λοιπόν......, τους κολοκυθοανθούς :) δεν τους βρίσκεις εύκολα γιατί είναι πολύ ευαίσθητο προιόν για να διατηρηθεί μέσα στην αλυσίδα εμπορίου τροφίμων. Στα χωριά έχουν τα περβόλια, πηγαίνουν τους μαζεύουν και σε λίγο βρίσκονται στο πιάτο. Στα αστικά κέντρα δυστυχώς δεν παίζει κάτι τέτοιο. Καλά αυτό με το μπασμάτι και το σαφράν με έστειλε, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε μήπως και βελτιωθεί η κατά τα άλλα πολύ μέτρια κλασσική συνταγή των γεμιστών. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Βασιλόπουλος όταν μπορεί να βρει στην εποχή τους φέρνει. Επίσης εναλλακτικό γέμισμα για γεμιστά, πληγούρι ;)
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης, η γέμιση με ρύζι μπορεί να μπουσταριστεί με τον κλασσικό συνδυασμό κουκουνάρι-σταφίδα και αν είσαι μερακλής, ψιλοκομμένο μανιτάρι. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Lorda01 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Παρακαλώ, να αλλάξει ο τίτλος και να γίνει: 10 μικρούτσικες συνταγές για γεμιστά. Ευχαριστώ ;D http://www.youtube.com/user/georgek1512
dmilo Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα). Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. RANDOMIZE USR 0
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα). Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. F#@k yeah..... Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
odis13 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 F#@k yeah..... I am so trying this.
chris gti Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα). Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Πω πω μαγκα μου, τι ειπες τωρα?????? Μιλαμε θελεις 1 κιβωτιο μπυρες για καθε κολοκυθοανθο...!! :P :P :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση