Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Την τριμμενη φρυγανια τη βαζεις απο την αρχη η προς το τελος για να μην "αρπαξει" η ντοματα???

στην αρχη ΠΑΝΤΑ !!! σταυρωνεις τισ ντοματες στο νοτο και τις πιπεριες  στο βορια ...

στην αρχη στους 250 Hz και μολις βρασουν κατεβαζεις μια κλιμακα στα 220 db.

Για μια ωρα DOLBY SURROUND ...

Βe Fa ! :o

 

musique non stop

  • Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Αντί για τριμμένη φρυγανιά, καλύτερα απλωμένα αμπελόφυλλα κ ντομάτες. Η φρυγανιά θα μαζέψει κ τα υγρά κ δε νομίζω να είναι επιθυμητό.

Γεμιστά παντού κ πάντα με κιμά.

 

Με μπασμάτι το είχα σκεφτεί κ θα ήταν ενδιαφέρον με φύλλα από κυκλάμινο αντί αμπελόφυλλα. Αλλά εκεί μάλλον δεν θα ήθελα κιμά.

 

ΥΓ Έβαλα λίγο ν ακούσω Θ. Μικρούτσικο. Πως την αντέχετε τη φωνή του; Και το ρωτάω εγώ που ακούω πολλούς κακόφωνους.  :-\

Σου προτεινω ανεπιφυλακτα τη φαση Basmati-Safran σε γεμιστα, αλλα με hardcore κιμα 50-50 μοσχαρισιο-χοιρινο....!!!

Ο Μικρουτσικος ποτε δεν ειπαμε οτι ειναι τραγουδιστης....Ειναι ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ-ΜΑΕΣΤΡΟΣ-ΣΥΝΘΕΤΗΣ...ουτε τραγουδιστης, ουτε πιανιστας, ουτε Υπουργος.... ;)

Δημοσιευμένο

Παιδες δε ξερω αν εχετε δοκιμασει, αλλα τα καλυτερα γεμιστα ειναι οι "ανθοι". Ειναι μαλιστα τα μονα γεμιστοειδη που εχουν τοσο ωραια και ισσοροπημενη γευση που τα προτιμω ΧΩΡΙΣ κιμα (και μιλαμε για ανθρωπο που βαζει κιμα στα παντα εκτος απο τον καφε του).

 

Οι ανθοι ειναι ουσιαστικα τα ανθη της κολοκυθιας...ειναι παραδοσιακο Κυπριακο πιατο και νομιζω απανταται και σε μερικα ελληνικα νησια οπως η Κρητη. Κατα τα αλλα ειναι αγνωστο...Αν ομως καταφερετε να βρειτε ποτε ανθους, φατε και θα με θυμηθειτε...χωρις κιμα και μαγειρεμενοι στην κατσαρολα, οπως τα ντολμαδακια.

 

 

Υ.Γ. Η αγαπη μου για αυτο το φαι ειναι τετοια που δε καταφερα να συγκρατηθω και μαμησα το thread. Σχωρατε με που αμαρτησα...

 

Υ.Γ.2 Στη συμβουλη του αποκατω, δοκιμαστε και κατι παρομοιο αλλα με mascarpone (κρεμωδες τυρι)...οταν ψηθει γινεται σαν μπεσαμελ.

 

Δημοσιευμένο

Ενοειται κορυφη!

Το σκισαμε που το σκισαμε το topic, ριχνω tip για τους λατρεις της μαγειρικης....Στο παπουτσακι, στην τελικη στρωση τυριων στην κορυφη, καντε χαρμανι σκληρο κεφαλοτυρι, παρμεζανα και  :P :P :P ροκφωρ....ολα μαζι ανακατεμα σε μπωλ και απλωμα πανω στη μελιτζανα 10-15 λεπτα πριν τα βγαλεις...εννοειται μονο για αυτους που τους αρεσει το ροκφωρ...

Δημοσιευμένο

Παιδες δε ξερω αν εχετε δοκιμασει, αλλα τα καλυτερα γεμιστα ειναι οι "ανθοι". Ειναι μαλιστα τα μονα γεμιστοειδη που εχουν τοσο ωραια και ισσοροπημενη γευση που τα προτιμω ΧΩΡΙΣ κιμα (και μιλαμε για ανθρωπο που βαζει κιμα στα παντα εκτος απο τον καφε του).

 

Οι ανθοι ειναι ουσιαστικα τα ανθη της κολοκυθιας...ειναι παραδοσιακο Κυπριακο πιατο και νομιζω απανταται και σε μερικα ελληνικα νησια οπως η Κρητη. Κατα τα αλλα ειναι αγνωστο...Αν ομως καταφερετε να βρειτε ποτε ανθους, φατε και θα με θυμηθειτε...χωρις κιμα και μαγειρεμενοι στην κατσαρολα, οπως τα ντολμαδακια.

 

 

[Πες τα χρυσοστομε!!!! Εμεις εδω τα λεμε "λουλουδοκολοκυθα" και ειναι απλα θρησκεια, τροπος ζωης, αποψη και κοσμοθεωρια... ;D

Δημοσιευμένο

Παιδες δε ξερω αν εχετε δοκιμασει, αλλα τα καλυτερα γεμιστα ειναι οι "ανθοι".

Πω πω φοβερό φαγητό.Με διαφορά τα καλύτερα γεμιστά.Το φτιάχνουμε συχνά στην Μεσσηνία.

Δημοσιευμένο

Οι ανθοι ειναι ουσιαστικα τα ανθη της κολοκυθιας...ειναι παραδοσιακο Κυπριακο πιατο και νομιζω απανταται και σε μερικα ελληνικα νησια οπως η Κρητη. Κατα τα αλλα ειναι αγνωστο...

Μπα, τους φτιάχνουν σε πολλές περιοχές. Πρόσφατα έφαγα ανθούς στη Μαγνησία.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...