Skyl1n3R Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 ξερω πως το σετ εχει παρα πολυ καλα midi samples αλλα ξερω κ πως τα vst ειναι φανταστικα....αξιζει τον κοπο να μπω στη διαδικασια για vst και μηπως ξερει κανεις αν οι δυναμικες και η ευαισθησια παραμενουν ιδιες???(κυριως θα με ενδιεφερε για addictive drums που ειναι και πιο ελαφρυ).ευχαριστω εκ των προτερων.....
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 ναι φυσικά και αξίζει αρκει να εχεις pc και μια καλή καρτα ήχου. εχω κανει την ιδια δουλεια και χρησιμοποιω superior 2 και the metal foundry sdx. θα εκπλαγείς! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Skyl1n3R Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 εχω μια emu-0202 και ενα acer aspire 5738dzg λαπτοπ με 3 γιγα ραμ. επισης εχω κ ενα midi to usb cable. θα εχω αξιοπιστα αποτελεσματα με τα παραπανω??γτ την τελευταια φορα που τα δοκιμασα με το addictive drums και το ASIO4ALL ειχα προβληματα,οχι με το latency αλλα με τον ηχο που επαιρνα. το superrior drummer ειναι stand alone η θελει προγραμμα vst host???επισης ποσο κοστιζει και απο που θα μπορουσα να το αγορασω ή υπαρχει και διαθεσιμο για download???
nickdrummer Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 guys μηπως κσερετε αν μπορω να βαλω mesh heads pads σε yamaha dtx press iv special
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 η yamaha δεν βγαζει mesh head pads απόσο ξέρω. υπάρχει πιθανοτητα να μπορεις να βαλεις αλλη εταιρίας αλλα δε ξερω κατα πόσο αξιοποιούνται πχ... http://www.thomann.de/gb/millenium_yamaha_mesh_head_dtxpress_ivreal.htm www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
nickdrummer Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 se euxaristo na sai kala
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση