kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 παντως απο το να παρεις την sg400 (259 Ε) + 200 Ε για μαγνητες = 459 Ε καλυτερα να παρει καποιος την sg faded, που την εχει ο θωμας πλεον 579 ευρωπουλα!! Αυτό είναι ένα θέμα που σηκώνει πάαααρα πολύ συζήτηση. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Kafka Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 γιατι ρε συ?? εγω τη δοκιμασα την sg faded και για αυτα τα λεφτα πιστευω πως ειναι καλο deal
studio54GR Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Παίξε και με μια SG400 με EMG και μετά πές μας ποιά βαράει καλύτερα....... ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
orbital Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 νταξ... απλα με την gibson θα εχεις λογικα και καλυτερη μεταπωληση (αν σε ενδιαφερει) επισης η g400 ειναι στα δικα μου ματια πιο ομορφη καθως μοιαζει με την 61RI
studio54GR Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.... ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Kafka Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Παίξε και με μια SG400 με EMG και μετά πές μας ποιά βαράει καλύτερα....... ;) τοτε παω πασο!δν την εχω δοκιμασει ετσι!! αλλα γιατι δεν βαζουν και ενα binding στη κακομοιρα να την φτιαξουν τελειως???
orbital Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 τοτε παω πασο!δν την εχω δοκιμασει ετσι!! αλλα γιατι δεν βαζουν και ενα binding στη κακομοιρα να την φτιαξουν τελειως??? γιατι ειναι φτηνες.. (καμια απο τις δυο δεν εχει απ'οσο θυμαμαι) επισης η faded εχει dots που κατ'εμε ειναι μουφα αισθητικα σ'αυτη την κιθαρα
kotsos_007 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 σε γενικές γραμμές νομίζω οτι θεωρούνται ανθεκτικά, όμορφα, με πολλές επιλογές και όμορφο ήχο κιθάρες. Έβλεπα τις προάλλες ένα τσικά π έπαιζε σε ένα μαγαζάκι εντεχνοροκάκια... Κ στα καθαρά κ στα βρώμικα έσπερνε η κιθαρούλα μια sg g-400 είχε... Άστραψαν τα μάτια μου με το που την είδα... ;D http://www.enzwh.blogspot.com/
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Η δικια μου SG έχει το εξης περίεργο χαρακτηριστικο: ειναι απο τα ελαχιστα μοντελα που δεν εχουν Input jack μπροστα, αλλά στο πλάι. Ειναι του 83. https://www.facebook.com/automaton.athens
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση