frunobulax Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 εμενα μου αρεσουν πολυ αλλα σε ΑΥΤΗ την εκδοση τουςοχι με τους διπλους :wink: Aυτό κι αν είναι outsider!!! Sg Junior (δεκαετία ΄60). Πολύ δύσκολο να την πετύχεις σε live.... Σίγουρα μια όχι all around κιθάρα.
math2014 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Πριν λίγο καιρό είδα μια cherry Tokai SG (Japan) στο ebay και ήμουν στο τσακ να τη χτυπήσω' date=' για 6 κατοστάρικα έφυγε... Το νου σας οι ταυράκηδες, είναι καλές κιθάρες σε εξευτελιστικές τιμές (όπως και η παλιά μου Tokai Strat και η Love Rock, αλλά αυτές είναι αμαρτιες για άλλο thread...) :roll:[/quote'] Οπα και αλλος οπαδος Τοκαι :lol: :lol: :lol: Ειναι πολυ ωραια τα ταυρακια, εχω ενα παλιο κομματι (και ευτυχως καλο) Επιφον 400 λιμιτεντ. Αλλα ψηνομαι τρελα για μια Τοκαι Ταυρακι, πανε γυρω στα 600-700ευ καινουριες. okai LS85Q Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist
old_nick Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα πάλι από μικρός μου άρεσε η τηλεόραση :wink: Μακράν το διαβολικότερο σχήμα που δόθηκε ποτέ σε κιθάρα :twisted: Tigka metal!!!
frunobulax Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Μακράν το διαβολικότερο σχήμα που δόθηκε ποτέ σε κιθάρα :twisted: και το διαβολικότερο χρώμα...!!! τηλεορασάκια :wink: :wink: :wink:
gangster Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Μακράν το διαβολικότερο σχήμα που δόθηκε ποτέ σε κιθάρα :twisted: Ε' date=' όπως και να το κάνουμε... [img']http://www.metalflakes.com/nletter/sept2000/iommi.jpg[/img] one colour: black - and shades of grey
old_nick Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Ευτυχώς ζήσαμε και είδαμε τον άρχοντα των riffs live... :cry: (συγκίνηση) Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα πρέπει να βγάλω και να ποστάρω καμιά φωτο του ΕΒ-3 μου! Tigka metal!!!
kaisos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα πάλι από μικρός μου άρεσε η τηλεόραση :wink: Μακράν το διαβολικότερο σχήμα που δόθηκε ποτέ σε κιθάρα :twisted: Για την sg της φωτογραφίας έδινα και την tele Μου.. έχω και γώ μια epi sg μακάρι η rockinger να είχε κανα kit sg θα το χτυπούσα.... όσο για τις καινούριες gibson Μιας και έχω μια studio lp με αφήνουν αδιάφορο ( τα φθηνα μοντελα εννοώ...)
Earendil Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 εμενα μου αρεσουν πολυ αλλα σε ΑΥΤΗ την εκδοση τους οχι με τους διπλους :wink: 8O Τί μίσος τρέφεις τέλοσπάντων γιά τους humbuckers?; :lol: :? Δεν μ'αρέσει, sorry... Old_nick, αν και αιρετικό το χρωματάκι, πολύ ενδιαφέρον... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
takis Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 τα ταυρακια ειναι Κ%^ΛΑΑΑ!!! 8) :)
takis Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Αλλα ψηνομαι τρελα για μια Τοκαι Ταυρακι' date=' πανε γυρω στα 600-700ευ καινουριες.[/quote'] 600-700€?ελα ρε πολυ καλη τιμη!εχεις κανα λινκ απο που θα την παραγγελνες αν την επαιρνες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση