pascal Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 δεν εχει flanger...... ;) ΔΕΝ ΕΧΕΙ; Να βάλεις ;D
IraklisZS Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 ο legacy... αααχ ενισχυτάρα αυτός ο legacy το καλυτερο μοντέλο της rp για "liquid" ήχο με πολύ sustain το muff που εχει δε μ'αρεσει καθόλου :P a classic player now...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 ΔΕΝ ΕΧΕΙ; Να βάλεις ;D .... ;D ;D ;D ;D RUN FOREST....RUN!!!!
ignantios Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 ο legacy... αααχ ενισχυτάρα αυτός ο legacy το καλυτερο μοντέλο της rp για "liquid" ήχο με πολύ sustain +1000000000000 ;) RUN FOREST....RUN!!!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ ωραίο. Στην αρχή έχει λίγο παραπάνω γκάζι αλλά με την αλλαγή του μαγνήτη φτιάχνει αν και θέλει ακόμα λιγότερο. Ο David θέλει λίγο παραπάνω σπρώξιμο / ζόρισμα για να βγει ο ήχος. Μη βασίζεσαι μόνο στο μηχάνημα. Επίσης, θέλεις κούρδισμα όμως είπε ο Plld. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
ignantios Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Στην αρχή έχει λίγο παραπάνω γκάζι αλλά με την αλλαγή του μαγνήτη φτιάχνει αν και θέλει ακόμα λιγότερο. Ο David θέλει λίγο παραπάνω σπρώξιμο / ζόρισμα για να βγει ο ήχος. Μη βασίζεσαι μόνο στο μηχάνημα. Επίσης, θέλεις κούρδισμα όμως είπε ο Plld. Συμφωνω...και ευχαριστω για το σχολιο Εχεις δικιο και για το γκαζι....(αλλα ειμαι λιγο καφρος γενικοτερα :-\).......και οσο για τον gilmour ουτε τον ηχο του προκειται ποτε να πλησιασω...ειναι ουτοπια.....και φυσικα ουτε το παιξιμο δεν το εχω :'( ...... Απλα εριξα μια δικη μου εκδοχη.Γενικα στην ρπ δεν βασιζομαι να πλησιασω τον ηχο καποιου.......απλα με βοηθησε να φτιαξω εναν ηχο ας πουμε δικο μου...που μου αρεσει αλλα φυσικα δεν ταιριαζει σε ολα τα κομματια. RUN FOREST....RUN!!!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Λάθος δικό μου. Έγραψα "ήχος" αλλά εννοούσα το feeling, το παίξιμο, το στυλ. Εντάξει, Gilmour είναι αυτός. Κανείς δεν θα τον φτάσει. Αλλά όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά!!! :) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση