ignantios Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 καλο χειμωνα.................εαν ειναι δλδ ::) RUN FOREST....RUN!!!!
kostaras75 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Γι'αυτο εισαι idol..... ;D ;D ;D.....αλλα παλι στα σκοταδια βρε παιδακι μου ??? Ωραιος....παντα τετοια.
IraklisZS Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 πολύ ωράιο αντώνη! για ρίξε και τις ρυθμίσεις στο εργαλείο! επίσης, πολύ ωραία η αλλαγή μαγνήτη (αν κατάλαβα καλά) κάπου στο 00:30 a classic player now...
playloud Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 ρε, κουρδισε :) Make me fries...
gdevelek Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 είμαι περίεργος, αυτόν τον "ένρινο" ήχο πώς τον έβγαλες; ωραία απόδοση πάντως
pascal Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ ωραίο! είμαι περίεργος, αυτόν τον "ένρινο" ήχο πώς τον έβγαλες; ωραία απόδοση πάντως κάποιο flanger θα παίζει...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 ρε, κουρδισε :) ;D ;D βρε π@λιογερo-λυκε............ποτε θα κουφαθεις? ;D ;D RUN FOREST....RUN!!!!
ignantios Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 είμαι περίεργος, αυτόν τον "ένρινο" ήχο πώς τον έβγαλες; ωραία απόδοση πάντως δεν εχει flanger...... ;) ευχαριστω πολυ παντως ........με την rp500 εγραψα σε hot rod deluxe και με την charvel............ ευχαριστω για τα καλα σχολια ολους RUN FOREST....RUN!!!!
ignantios Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 πολύ ωράιο αντώνη! για ρίξε και τις ρυθμίσεις στο εργαλείο! επίσης, πολύ ωραία η αλλαγή μαγνήτη (αν κατάλαβα καλά) κάπου στο 00:30 ναι αλλαξα μαγνητη ..πηγα στον neck duncan '59......(δεν εχει και αλλον να μου πεις... ;D) θα σου στειλω με π.μ o legacy ειναι παντως ;) RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση