Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

με bank transfer έχεις (στον Θωμά, ίσως και αλλού) έκπτωση 2%

και πόσο στοιχίζει το bank transfer; έχει προμήθεια η τράπεζα;

ρωτάω για να δω μήπως με συμφέρει, γιατί μέχρι τώρα έκανα τις παραγγελίες μου με προπληρωμένη πιστωτική, χωρίς έκπτωση φυσικά, και με 1 ευρώ κόστος ανα φόρτιση

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

Σε ποιά τράπεζα γίνεται η μεταφορά? Πόσο στοιχίζει τελικα? Πρέπει να έχω λογαριασμό ή πάω απλά με τα λεφτά και του τα καταθέτω?

Δημοσιευμένο

ρε τι φοβία ειναι αυτη που εχετε με τις καρτες. ???

πατ κιουτ ρε σεις. αρκει να πληρωνεις ΟΛΟ το ποσο οταν ερθει ο λογαριασμος(οχι ελαχιστη καταβολη) ;)

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Δημοσιευμένο

Ναι σύμφωνοι απλά ρωτάω αντί να πάω στην τράπεζα να τα βάλω στην κάρτα και να πληρώσω με paypal μήπως είναι το ίδιο εύκολο να τα στείλω κατ ευθείαν εκει.

• Moderator
Δημοσιευμένο

Ναι σύμφωνοι απλά ρωτάω αντί να πάω στην τράπεζα να τα βάλω στην κάρτα και να πληρώσω με paypal μήπως είναι το ίδιο εύκολο να τα στείλω κατ ευθείαν εκει.

Ah , Ok, Sorry!. Όπως είπαν λοιπόν σωστά και οι προηγούμενοι, e-banking από το σπίτι....ζέστη....πιτζάμες κ.λ.π.  :D :D

Δημοσιευμένο

Χωρίς e-bank μπορώ απλά να πάω σε οποιαδήποτε τράπεζα κ να τα δώσω μετρητά? Θα έχω κάποια επιβάρυνση? Η έκπτωση 2% ισχύει?

Δημοσιευμένο

πάντως εγώ που έκανα πληρωμή μέσω τράπεζας, δεν πήρε πάνω από 2 μέρες! Πέμπτη πρωί έβαλα τα λεφτά, Σάββατο πρωί είδα το status "collecting items" ;)

I'd die without music...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...