Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ έβαλα mac osx 10.6.5 και ακούω καλύτερα τις ΜΙΝΟΡΕ συγχορδίες. Οι ματζόρε ήταν ΘΕΪΚΕΣ ετσι κι αλλιώς. :P
marathon Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ έβαλα mac osx 10.6.5 Kαι εγώ σε ένα μηχάνημα...το ήθελε το Starcraft... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Αν εχεις υπολογιστη που να "σηκωνει" windows 7 τοτε θα ειναι πολυ πιο γρηγορος κ αποδοτικος σε σχεση με τα XP. Γενικα τα 7 ειναι σχεδιασμενα καλυτερα για τους καινουριους επεξεργαστες κ μπορουν κ διαχειριζονται καλυτερα πολυπυρηνους κ 64bit επεξεργαστες. Εγω το πρωτο π παρατηρησα οταν εβαλα τα 7 ηταν οταν ανοιξα μια φωτο κ εκανα ζουμ κ το εκανε πολυ ομαλα κ χωρις crackαρισματα σε σχεση με τα XP που crackαρει οταν ζουμαρεις κ οταν μετακινεις την εικονα οταν ειναι ζουμαρισμενη.
tugito Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Αν εχεις υπολογιστη που να "σηκωνει" windows 7 τοτε θα ειναι πολυ πιο γρηγορος κ αποδοτικος σε σχεση με τα XP. Γενικα τα 7 ειναι σχεδιασμενα καλυτερα για τους καινουριους επεξεργαστες κ μπορουν κ διαχειριζονται καλυτερα πολυπυρηνους κ 64bit επεξεργαστες. Εγω το πρωτο π παρατηρησα οταν εβαλα τα 7 ηταν οταν ανοιξα μια φωτο κ εκανα ζουμ κ το εκανε πολυ ομαλα κ χωρις crackαρισματα σε σχεση με τα XP που crackαρει οταν ζουμαρεις κ οταν μετακινεις την εικονα οταν ειναι ζουμαρισμενη. +1000 Ακριβώς όπως τα είπες. Εμφανής διαφορά σε ίδιο Project session σε cubase , στα xp μάσαγε το ivory, Μασαγανε διαφορα και το cpu παρόλα αυτά στο 50% αλλά στα win7 ολα τρέχουν άνετα και το νιώθεις και το cpu χαμηλότερα. Γενικά νομίζω ότι είναι σαφέστατα το καλύτερο λειτουργικό που βγήκε ποτέ από microsoft και σίγουρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το mac.
marathon Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 και σίγουρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το mac. Mην τσιμπάτε ρε...πλάκα μεταξύ μας κάνουμε...Άλλωστε χαιρόμαστε που έχετε, και εσείς αυτό που έχουμε τόσα χρόνια ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Mην τσιμπάτε ρε...πλάκα μεταξύ μας κάνουμε...Άλλωστε χαιρόμαστε που έχετε, και εσείς αυτό που έχουμε τόσα χρόνια ;D ;D Είσαι απίστευτος ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
marathon Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Είσαι απίστευτος ;D ...και καλός άνθρωπος :D...Δεν ετοιμάζεις καμμία Χριστουγεννιάτικη μπυροποσία τώρα? Όπου νάναι θα εμφανιστεί ο Dkall ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβώς. :) Θέλουμε μπυροποσία #137: Ο Έλληνας και τα διόδια. :D [move]Κατέβασε τώρα δωρεάν για το PC σου, τα καλύτερα updates, τα πιο hot service packs, τους πιο in drivers και όλους τους καινούριους πολύχρωμους συνδετήρες για το MS OFFICE. [/move]
dmilo Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Άλλωστε χαιρόμαστε που έχετε, και εσείς αυτό που έχουμε τόσα χρόνια ;D ;D I rest my case. 8) RANDOMIZE USR 0
marathon Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβώς. :) Nα υποθέσουμε ότι θα ανέβεις Αθήνα... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση