RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 μα ΓΙΑΤΙ να σολαρεις?δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος... ;D Δε διαφωνώ. Αλλά το ζητάει το κοινό... Τι να κάνω κι εγώ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δε διαφωνώ. Αλλά το ζητάει το κοινό... Τι να κάνω κι εγώ; Μπαααααααα εκτός κ αν το κοινό είναι μόνο κιθαρίστες ;D ;D
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Μπαααααααα εκτός κ αν το κοινό είναι μόνο κιθαρίστες ;D ;D +1000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
marathon Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 εκτός κ αν το κοινό είναι μόνο κιθαρίστες ;D ;D η funs των U2... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Το σίγουρο είναι πως σε σόλο ακούγονται καλύτερα τα ξύλα, οπότε κατανοητό να θέλει κάποιος να σολάρει αν έχει καλή κιθάρα. (με καλά ξύλα δηλαδή) Καπου εχεις μπερδευτει,πες μου ΜΙΑ μεγαλη μπαντα που να ΜΗΝ ειχε τρομερο ρυθμικο κιθαριστα (ακομα και σε τριο ) Καλά ναι, απλά και χωρίς 2η κιθάρα η ζωή συνεχίζεται. Άσε που δε χρειάζεται να σολάρει κ ο καϋμένος, ντε κ σώνει.
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 η funs των U2... ελα ρε ,εισαι υπερβολικος,ενα σολο ανα 20 τραγουδια κανει ο καημενος ο Edge.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
marathon Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 ελα ρε ,εισαι υπερβολικος,ενα σολο ανα 20 τραγουδια κανει ο καημενος ο Edge.... ;D και πόσα χρόνια κάνει να το μάθει? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
pan12 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δε διαφωνώ. Αλλά το ζητάει το κοινό... Τι να κάνω κι εγώ; ωωωχχχχ.....αυτό το έχω ξανακούσει... ;D ;D ;D
pan12 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 και πόσα χρόνια κάνει να το μάθει? ;D NΤΡΟΠΗ... (αλλά και εγώ αυτό σκέφτηκα... ;D)
dvat Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 πάντως να είχες και κάναν Jose Chepito Areas για percussion δεν θα ήταν άσχημα... αλλά άντε βρες τον... Όχι άλλα μινόρε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση