badhabit Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2010 γεια σας! Ειμαστε μια μπαντα απο Σαλονικα και ετοιμαζουμε ενα μινι festival μεσα Σεπτεμβριου (ετσι να πας παει καλα ο χειμωνας..) μαζι με αλλα 4α groupακια! εχω αναλαβει να κανω τα flyer και εχω βρει αυτη την εταιρια "print24" που ασχοληται με εκτυπωσεις και φυλλαδια.http://print24.com/gr-el/product/flyers Ξερει κανεις καμια εταιρια εδω Θεσσαλονικη που να ασχοληται με flyers? -BadHabit-
dr.peters Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2010 αυτα που πρεπει να ξερεις ειναι α)τι χρωματα θα εχεις πανω β)τι μεγεθος θα εχουν τα φλαιερ γ)μεχρι ποτε θελεις να ειναι ετοιμα δ)σε τι ποιοτητα χαρτιου τα θελεις? απο εκει και περα, επιλογες υπαρχουν πολλες. παντως εγω συνεργαζομαι με εναν που το κοστος ειναι 60ευρω στα 2000 κομματια, για εγχρωμο και 23x10. p.s.μιλαω για αθηνα ομως....! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
badhabit Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2010 γεια σου φιλε! ελεγα να ειναι εδω 8εσσαλονικη και να μπορεσω να δω τα samples πριν εκτυπωσω πολλα! καλες τιμες ομως βρικες!
dr.peters Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2010 καλα. δεν ξερω για θεσ/κη, αλλα σε γενικες γραμμες αθηνα, εκει παιζουν οι τιμες! ισως λιγο πιο ψηλα απο αυτο που σου ειπα! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση