pascal Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Ζήλεψα τα μπασοτύμπανα του Superfunk, ψάχτηκα λίγο με software instruments, drum loops κλπ και έφτιαξα το πρώτο μου -πιο ολοκληρωμένο πιστεύω- κλιπάκι ;D Πείτε μου πώς σας φάνηκε ;) hottake_2.mp3
gerrard Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 πολύ όμορφα rιff μεγάλε!!! μπράβο! :) :) :) τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos
ELIANIOS Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 πολυ κουδουνα στο ride και λιγο φτωχο. Ενω εχει καλα ριφ πιστευω πρεπει να το εξελιξεις κι αλλο. Εντυπωσιαστικα με τα ντραμς. Για πε το κολπο σου αν θες? 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
pascal Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Στα drums παίζει...drummer :P Είναι δηλαδή προηχογραφημένες λούπες. Εγώ απλά έκανα το κόψε ράψε και πείραξα κάπως το eq... Ναι, ημιτελές είναι. Εξάλλου κρατάει μόνο 1:30. Με κολλάει κάπως το ότι δεν έχω φωνή για να το ολοκληρώσω. Θα γίνει κι' αυτό ελπίζω κάποτε
ELIANIOS Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 προς στιγμη τρομαξα. Πιο vst εχει τετοιες μπανκες-ηχους κλπ αναρωτηθηκα. Το κοψε ραψε φαινεται, λιγο με χαλα. Αλλα αν το παιδεψεις θα γινει για λεει φιλε ;) Πραγματικα κανει ζεστη. (για ελληνικο στοιχο το κανω) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
marathon Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2010 προς στιγμη τρομαξα. Πιο vst εχει τετοιες μπανκες-ηχους κλπ αναρωτηθηκα. Πολλά...ας πούμε το Artist Grooves (Best Service)... Ωραίος o Pascal με το Garageband του ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
ELIANIOS Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2010 Πολλά...ας πούμε το Artist Grooves (Best Service)... Ωραίος o Pascal με το Garageband του ;) THNX :) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
bluesman Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2010 Εξαιρετικο...! ...ακριβες..και ταξιδιαρικο..! IF THE SHIT FITS , WEAR IT
pascal Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2010 @bluesman: thanks που το άκουσες @marathon: Garageband rules! :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση