Sottos Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 γνωριζεται την ονομασια του stock μαγνητησ τησ συγκεκριμενησ κιθαρασ?καθωσ και για ποιο στυλ εξιδικευεται? O μαγνήτης της melody maker είναι ένας μονός που παράγει η gibson και δεν είναι πολύ ογκόδης σε μπάσσες κλπ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει κάτι για το στυλ μουσικής που θα παιξεις. θα παίξει από country ακόμη και ως μέταλ μέσα από κατάλληλο ενισχυτή πάντοτε! Αν θέλεις κάτι πιο δυνατό και συγκεκριμένα έναν διπλό, τότε μπορείς εύκολα να βρεις στο web(thomann, musicstore κλπ) διπλούς μαγνήτες σε μέγεθος μονού. Τέτοιος είναι π.χ. ο Seymour Duncan Hot Rails. Έτσι δε θα χρειαστεί να τη σκάψεις(!) ή άλλες μετατροπές παρά μόνο τοποθέτηση του νέου μαγνήτη και θα έχεις τον όγκο που χρειάζεσαι.
X-minor Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 απλα και ομορφα σας λεω και εγω και δεν διαφωνω σε τιποτα απο οσα γραψατε. το μονο που εχω να πω ειναι πως δεν επρεπε να κανει πανω απο 300 ευρω. made in usa, και στο φεγγαρι να την εφτιαξαν 400 ευρω ειναι ΠΟΛΛΑ απλα και ομορφα Απλούστερα και ομορφότερα λοιπόν, άμα τη θέλεις τα δίνεις, αν όχι προσπερνάς. Το πολλά-λίγα είναι στην κρίση του καθενός.
odis13 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 τι μπορει να κανει μια ΜΜ που δεν μπορει να κανει μια φτηνη strat για πες ??? Nα ακουστει σαν set-neck singlecut με μονους μαγνητες, δηλαδη καμια σχεση με strat. Α, και να εχει την αισθηση μιας. Αν εχεις και αλλες αποριες ρωτα.
Earendil Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 ...να έχει το μισό πάχος... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Elixir Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 mm εχει ενα παιδι διπλα που ξεκινησε κιθαρα και μετα παο 3 μηνες τα παρατησε... με mm δηλαδη το παλικαρι τα παρατησε σε 3 βδομαδεσ κλεινω 3 μηνεσ που την εχω.... με βλεπω να τα παραταω και εγω εμενα αυτο που με κ@υλωνει ειναι πωσ εχω μια funky ''les paul'' με καλα λ7 και δεν την εχει και η κουτση μαρια Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
Elixir Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 p-90 χωραει χωρισ μετατροπη? και ο p-rails ?βασικα τον τελευταιο των σκεφτομαι μονο και μονο επειδη εχω μονο εναν μαγνητη.τι κανει ακριβωσ απο p-90 γινεται διπλοσ η απο single p-90? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
odis13 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 O P-rails (οπως και καποιος P90) θα θελει σκαψιμο για να μπει - σκαψιμο για διπλο μαλιστα. Μπορει να λειτουργησει σαν μονος, σαν P90 και σαν διπλος. Μπορεις να τρυπησεις το pickguard για να βαλεις και ενα τριθεσιο διακοπτακι για να κανεις τις επιλογες σου.
Elixir Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 εχω εδω στο σπιτι εναν sd sl-5 και θα τον δοκιμασω δεν εχω ιδεα εαν κανει για γεφυρα .αυτο που θελω να βρω ειναι εναν διπλο σε μεγεθοσ μονου που να εχει αυθεντικο ηχο μονου και να τον χρησημοποιο σαν διπλο(ογκοδησ) κυριοσ στα βρωμικα Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
odis13 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Aπο τους διαφορους διπλους σε μεγεθος μονου, αυτος που εχω ακουσει να εχει το καλυτερο σπλιτ ηταν οι blade του Haeussel...βγαινουν σε διαφορες εκδοσεις.
Elixir Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 με λιγα λογια να ειναι αρκετο για ροκ τιποτα περισοτερο μηπωσ ενασ sd litle 59 ειναι μπομπα? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση