audiokostas Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Ωραίοι παιδιά μπράβο. Ωραία εκτέλεση, καλό δέσιμο. Και η Gretsch με τον 5Ε3 μια χαρά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
THEOD Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Μπράβο Παιχταράδες .................... :D :D :D :D :D :D :D Είστε ένα από τα αγαπημένα μου σχήματα που κυκλοφορούν στα σοκάκια του νοιζ ;) ;) ;) Τα ακόρντα που τοποθετήσατε στο ρεφρέν είναι καταπληκτικά ειδικά αυτό το τρελό μινόρε στο τρίτο μέτρο (είναι απίστευτο 8) 8) 8) 8) 8)) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
argytar Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Ευχαριστούμε πολύ όλους για τα καλά λόγια! Μπράβο Παιχταράδες .................... :D :D :D :D :D :D :D Είστε ένα από τα αγαπημένα μου σχήματα που κυκλοφορούν στα σοκάκια του νοιζ ;) ;) ;) Τα ακόρντα που τοποθετήσατε στο ρεφρέν είναι καταπληκτικά ειδικά αυτό το τρελό μινόρε στο τρίτο μέτρο (είναι απίστευτο 8) 8) 8) 8) 8)) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Οι αρμονικές μετατροπές είναι συνήθως ιδέες του Άλκη και του Σάκη έπειτα ο Σπανίδης βρίσκει το beat και ο καθείς βάζει το δικό του λιθαράκι για να ...δέσει το ΕΚΜΕΚ-ο-γλυκό! Το 'σιρόπι' στην όλη φάση είναι η τρομπέτα του Έπισκέπτη' (μονίμου) Γιώργου Αβραμίδη! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Πολύ ωραίοι! Και η εκτέλεση..και το δέσιμο! Μπράβο! www.sonicspace.gr
gkou Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Ἑνα πολύ μεγάλο μπράβο και από μένα, απολαυστικότατη και παιχνιδιάρικη εκτέλεση! :D Είστε πολύ δεμένη μπάντα κι αυτό φαίνεται! ;) https://myspace.com/gkou
Clouseau Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Thumbs up! Περιμένω και δικά σας ;)
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 λίγα λόγια κι από μένα πολύ δεμένη μπάντα η κιθάρα: - στο κουπλέ θα μπορούσε ίσως να έχει κάποια ποικιλία παραπάνω, με μια αρμονική παραλλαγή του βασικού μοτίβου που, νομίζω, κάποια στιγμή κουράζει - στο ρεφρέν εύστοχη επιλογή ακόρντων ο τραγουδιστής πολύ καλή φωνή, με μέταλλο και καλή χροιά ωστόσο ορισμένα "παιχνίδια" της μελωδίας στο πρωτότυπο, τα αγνόησε ("don't touch me please...") η τρομπέτα πρόσφερε πάρα πολλά στο τελικό αποτέλεσμα
argytar Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 λίγα λόγια κι από μένα πολύ δεμένη μπάντα η κιθάρα: - στο κουπλέ θα μπορούσε ίσως να έχει κάποια ποικιλία παραπάνω, με μια αρμονική παραλλαγή του βασικού μοτίβου που, νομίζω, κάποια στιγμή κουράζει - στο ρεφρέν εύστοχη επιλογή ακόρντων ο τραγουδιστής πολύ καλή φωνή, με μέταλλο και καλή χροιά ωστόσο ορισμένα "παιχνίδια" της μελωδίας στο πρωτότυπο, τα αγνόησε ("don't touch me please...") η τρομπέτα πρόσφερε πάρα πολλά στο τελικό αποτέλεσμα thanks για τις παρατηρησεις πολυ καλη ιδεα, το σκεφτομουν και εγω οτι κουραζει μεχρι στιγμης απλα εριχνα δυναμικη, ισως χαμηλωσω οκταβα η θα βρω κανενα αλλο ρυθμικο ! Ξανα θενξ σε ολους! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση