RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Έπεσα ξανά μετά από καιρό στο εν λόγω βίντεο. Νομίζω ότι με τη στρατ ακούγεται πέντε φορές καλύτερα από ό,τι με την LP. Καλύτερες δυναμικές, περισσότερο ζόρι άρα και περισσότερο συναίσθημα... Δεν ξέρω. Αλλά τελευταία μου ακουγόταν πολύ φλατ και μάλλον ανακάλυψα γιατί... Joe Bonamassa Live - If Heartaches Were Nickels When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Ευτυχώς δεν παίζει μόνο με LP... ;D ;D Joe Bonamassa - Mountain Time (Live from The Royal Albert Hall 2009) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
petersp Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Αμα ειχε κ καλυτερους μαγνητες θα ακουγοταν ακομα πιο ζορικα... γμω τους Sensors... >:(
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Ευτυχώς δεν παίζει μόνο με LP... ;D ;D Ευτυχώς. Και σε αυτό το λάιβ όμως, το μεγαλύτερο μέρος LP είναι. Και Στρατ πουθενά. Ούτε καν εκείνη η καταπληκτική τέλε με το μεταλικό καπάκι και την ηχάρα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Αμα ειχε κ καλυτερους μαγνητες θα ακουγοταν ακομα πιο ζορικα... γμω τους Sensors... >:( Sensors είναι... Και έψαχνα τι είναι για να τους αγοράσω... :P Γιατί ρε, καλό ήχο έχει... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
petersp Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Παρε ρε συ μια stratocaster... ;D ;D ;D Περα απ την πλακα ποτε δεν μου αρεσαν οι Sensors. Ακομα και οι κεραμικοι μου ακουγονται καλυτερα. Οι Sensors οπως και να παιξεις το ιδιο πραγμα μου ακουγονται. Ηχαρα εχει , μην λεμε οτι θελουμε, αλλα φαντασου το ολο πραγμα, με πιο Texανους μαγνητες...
Evilnye Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Κάνουν και στον Μποναμάσα devil's horns?? Τι μαθαίνει κανείς! :o :o Πολύ ωραίο βίντεο.
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Παρε ρε συ μια stratocaster... ;D ;D ;D ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Το σκέφτομαι... :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
elavd Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Τι φοβερός παίχτης.... 8) όπως φοβερή και η κοπέλα που χορεύει στο background (τόσο που της συγχωρώ τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΡΡΥΘΜΟ χορό της...) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση