alekelis Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Φίλες και Φίλοι καλησπέρα! Έχω σε audio, 2 αρχεία (τύμπανα και μπάσσο) τα όποια είναι γραμένα μετρονομε αυστηρά.. Τα κάνω import στο nuendo αλλά για κάποιο λόγο δεν είναι μαζί με τον μετρονόμο του nuendo. Υπάρχει κανένα "κόλπο" (ίσως quantize? :o) ? ? Παίζει να ρωτάω με μπακαλίστικο τρόπο αλλά θέλω βοήθειαα!!! Jam House
kostas80 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 μεταξύ τους είναι συχρονισμένα ? όταν λες αρχεία audio γραμμένα με μετρονόμο ? δώσε κανένα στοιχείο ακόμα ντεε www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
alekelis Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 μεταξύ τους είναι συχρονισμένα ? όταν λες αρχεία audio γραμμένα με μετρονόμο ? δώσε κανένα στοιχείο ακόμα ντεε Ναι, γραμμένα με μετρονόμο (on time να ουμ), στο nuendo ενώ είναι εντάξει μεταξύ τους, δεν είναι συγχρονισμένα με τον μετρονόμο. (Εννοείται πως έχω βάλει τα ίδια bpm) Jam House
ex-infectme247 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 προφανώς θα υπάρχει κάποιο κενό στην αρχή των αρχείων ήχου... δηλαδή το πρώτο "κλικ" του μετρονόμου δεν είναι ακριβώς στην αρχή, με αποτέλεσμα να έχεις lag σε σχέση με τον μετρονόμο του nuendo. Άνοιξε με κάποιο audio editor τα αρχεία και κόψε με ακρίβεια το κενό μέχρι το πρώτο κλικ, ώστε να ξεκινάνε κατευθείαν στο ρυθμό Εναλλακτικά, υπάρχει δίπλα σε κάθε track (στο cubase τουλάχιστον, φαντάζομαι και στο nuendo) ένα μικρό slider που ελέγχει την χρονική υστέρηση κάθε τρακ. Πείραξε το και στα 2 τρακς μέχρι να συγχρονίσεις τα μέτρα που μετράει το nuendo, με τα ηχογραφημένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση