pascal Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Το πιο εντυπωσιακό (για τα δικά μου γούστα, καθώς οι καφρομεταλιές ουμπερσάλε και τα τοιαύτα με αφήνουν παγερά αδιάφορο) είναι ετούτο το κλιπ: http://rapidshare.com/files/422961797/Hiwatt_Tube_Driver_POD_HD500.mp3?bin=1 (hiwatt 100 με tube driver)
Marillion Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια ακομα δεν εχω καταλαβει πως θα αλλαζεις bankes στο hd 300? στα αλλα 2 φαινεται καθαρα εχει ξεχωριστους ποδοδιακοπτες....στο 300 ομως δεν φαινεται τιποτα..... Πατας τον Α με τον Β ποδοδιακοπτη μαζι για να ανεβεις bankes και τον Β με τον C για να κατεβεις. ;) Lets ...Rock!
marathon Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Πατας τον Α με τον Β ποδοδιακοπτη μαζι για να ανεβεις bankes και τον Β με τον C για να κατεβεις. ;) Χρειάζεται και εξάσκηση τσίρκου για να κάνεις τέτοια κόλπα? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
ignantios Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Πατας τον Α με τον Β ποδοδιακοπτη μαζι για να ανεβεις bankes και τον Β με τον C για να κατεβεις. ;) Και ποιος ειμαι η KOMANENSKI? ;D ;D RUN FOREST....RUN!!!!
marathon Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Πατας τον Α με τον Β ποδοδιακοπτη μαζι για να ανεβεις bankes και τον Β με τον C για να κατεβεις. ;) φαντάζομαι ότι θέλεις λίγο εξάσκηση για να το κάνεις με ένα πόδι...γιατί αν το κάνεις συγχρόνως και με τα 2...πέφτεις ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Marillion Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Φορας ενα νουμερο παραπανω παπουτσι κ εισαι μαγκας!!! ;) Lets ...Rock!
ignantios Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Φορας ενα νουμερο παραπανω παπουτσι κ εισαι μαγκας!!! ;) ή κανεις salto mortale με την κοιλια...κατευθειαν και τα πατας ολα μαζι και γινεται της κολασεως.......μ'αρεσει θα την παρω ;D RUN FOREST....RUN!!!!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Φορας ενα νουμερο παραπανω παπουτσι κ εισαι μαγκας!!! ;) Dude, αυτός εδώ δεν έχει κανένα πρόβλημα: ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
marathon Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Πάντως μου φαίνεται ωραία ιδέα, ένα από τα studios της Οpen Day να το κάνουμε ΑΧΕ presentation...δεν νομίζω ότι ο Marillion θα μας στερήσει την εμπειρία... Και μπορούμε να αφήσουμε τα άλλα 2 studios στον Κουλτούρα και την παρέα του ;) Μπορεί ο Μarillion και ο ΤGL να μας οργανώσουν ένα μικρό demo... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
The Genius Loci Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί ο Μarillion και ο ΤGL να μας οργανώσουν ένα μικρό demo... Μ'αρέσει ο τρόπος που χώνεις κόσμο. Είσαι γεννημένος manager. Ταίλως. ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση