nexarulhu Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Λοιπον χωρις να ειναι φαν του ειδους κατεβασα και ακουσα τα τραγουδια σου. Αυτο που καταλαβα... Οι στιχοι αρκετα cliche...(αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο),επισης δεν ξερω αλλα σε καποια σημεια νιωθω οτι οι στιχοι δεν γεμιζουν σωστα τη μουσικη(η οποια μου αρεσε αρκετα για τη μουσικη λεω :P).Επισης εγω θα σου πρωτεινα να δουλεψεις την αρθρωση σου λιγακι,και να δωσεις περισσοτερη βαση στον τροπο που τραγουδας ;) φιλικα παντα. ;D EXPECT THE UNEXPECTED...
gkou Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Άκουσα μόνο το "Κοινωνία". Η μουσική μου άρεσε, αν και θα την προτιμούσα πιο εμπλουτισμένη από όργανα, μου ακούστηκε κάπως λειψή. Όντως, η φωνή δεν πατούσε πάνω στη μελωδία κι επίσης θα την ήθελα να μιλάει πιο αργά και καθαρά :-\ https://myspace.com/gkou
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Σας ευχαριστώ και τους δύο!Περιμένω και άλλες γνώμες!!
kleinmeiner Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Προσωπικά κάθε κομμάτι σε κάθε είδος μουσικής το προσεγγίζω και το αξιολογώ ("μου αρέσει"/"δε μου αρέσει") - καλώς ή κακώς- από την ατμόσφαιρα και το feeling που μου μεταδίδει, και το feeling των κομματιών σου μου άρεσε. Τα αδύναμα σημεία τα τόνισαν οι προλαλήσαντες. Καλή συνέχεια, λοιπόν. :) Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Οι στιχοι αρκετα cliche...(αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο) Τι εννοείς ακριβώς? Ότι είναι συνηθισμένοι?Γενικά σαν στίχοι σου άρεσαν?Ειδικά στο κοινωνία, αν προσέξεις τα λόγια, υπάρχει βαθύ νόημα... ;) ;)
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Προσωπικά κάθε κομμάτι σε κάθε είδος μουσικής το προσεγγίζω και το αξιολογώ ("μου αρέσει"/"δε μου αρέσει") - καλώς ή κακώς- από την ατμόσφαιρα και το feeling που μου μεταδίδει, και το feeling των κομματιών σου μου άρεσε. Τα αδύναμα σημεία τα τόνισαν οι προλαλήσαντες. Καλή συνέχεια, λοιπόν. :) Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ kleinmeiner..
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 υπάρχει βαθύ νόημα... ;) ;) Βοήθησέ με λίγο, σε εκλιπαρώ...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Βοήθησέ με λίγο, σε εκλιπαρώ...... Θα σε παρακαλούσα να μην ειρρωνεύεσαι..Όσο για το αυτό πού ζήτησες, σου προτείνω να ξανακούσεις ξανά το τραγούδι... Αν δεν σου άρεσε ή θεωρείς ότι οι στίχοι είναι χωρίς νόημα, κανένα πρόβλημα, πέστο με καλύτερο τρόπο, ή μην απαντάς καθόλου καλύτερα...
trigga Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Εκανα τον κοπο να σε ακουσω κ γω φιλε μου.Θα συμφωνησω με τον audiokostas.Μη χανεις χρονο απ το διαβασμα σου για την μουσικη αυτη κ το συγκεκριμενο αποτελεσμα πανω απ ολα. Περα απο τους στιχους το "ραπισμα" σου δεν καθεται στη μουσική.Πρεπει να καθεσαι στο μπιτ κ οχι να διαβαζεις απλα γρηγορα τους στιχους οπου νανε.Πρεπει να κανεις ομοιοκαταληξιες κ να σου καθονται οι προτάσεις μαζι με το μπιτ.Μετρημενα γενικα για να υπαρχει ροή κ απο εσενα κ απο τη μουσικη.Ειναι αυτο που λενε οι μουσικοι οτι δεν "γκρουβάρεις".Παιζεις πολλες νοτες βρωμικες αλλα δεν φτανει αυτο για να γινει κατι.
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Εκανα τον κοπο να σε ακουσω κ γω φιλε μου.Θα συμφωνησω με τον audiokostas.Μη χανεις χρονο απ το διαβασμα σου για την μουσικη αυτη κ το συγκεκριμενο αποτελεσμα πανω απ ολα. Περα απο τους στιχους το "ραπισμα" σου δεν καθεται στη μουσική.Πρεπει να καθεσαι στο μπιτ κ οχι να διαβαζεις απλα γρηγορα τους στιχους οπου νανε.Πρεπει να κανεις ομοιοκαταληξιες κ να σου καθονται οι προτάσεις μαζι με το μπιτ.Μετρημενα γενικα για να υπαρχει ροή κ απο εσενα κ απο τη μουσικη.Ειναι αυτο που λενε οι μουσικοι οτι δεν "γκρουβάρεις".Παιζεις πολλες νοτες βρωμικες αλλα δεν φτανει αυτο για να γινει κατι. Ευχαριστώ που με άκουσες φίλε μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση