sixtrip Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Υπαρχει το νοιζ στο twitter?Eννοω σε μορφη λιστας? #noiz .Αξιζει πιστευω να μπαινουμε κι εκει και να καιγομαστε με ποσταρισματα γενικοτερου περιεχομενου ή να βρεθουμε τουλαχιστον οσοι ειμαστε κι εδω ηδη http://www.myspace.com/sixtrip
dr.peters Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 εγω λεω να φτιαξουμε και ενα νοιζ προφιλ στο hi5. εχει και πολλα γκομενακια εκει. πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Ας μου πει κάποιος το λόγο ύπαρξης του twitter ;s
dr.peters Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 μα μας τον ειπε ο sixtrip. Αξιζει πιστευω να μπαινουμε κι εκει και να καιγομαστε με ποσταρισματα γενικοτερου περιεχομενου ή να βρεθουμε τουλαχιστον οσοι ειμαστε κι εδω ηδη πανελιστας και ανταρτομαχητης....
dr.peters Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 οχι, μονο το απλο κατερινα. πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Έκατσα να το ψάξω έλεος. Δε βρήκα κάτι ;/
X-minor Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Κρίμα. Κάψιμο. Ας κατηγορήσω τη ζέστη.
dr.peters Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Έκατσα να το ψάξω έλεος. Δε βρήκα κάτι ;/ ουτε στο απλο κατερινα? Κρίμα. Κάψιμο. Ας κατηγορήσω τη ζέστη. εγω θα κατηγορησω τον sixtrip... :) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Πάντως φεησμπουκ γκρουπ έχει (από το οποίο αποχορησα) μαησπεης έχει. Ε βάλε κ ένα τουίτερ να χουμε :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση