metalmike Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Εγω θα εβαζα 81/60 μου αρεσει καλυτερα ο 60 επειδη ειναι πιο μπασος σε σχεση με τον 85 :D Φιλε μου εχεις λαθος σε αυτο που λες, ο 85 ειναι πιο μπασος απο τον 60, γι'αυτο μαλιστα πολλοι προτιμουν τον 85 εναντι του 81 στη γεφυρα, ο 60 μαλιστα εχει και καλυτερα καθαρα απο τον 85. Σε γενικες γραμμες ο 85 ειναι καλυτερος σε σολακια κλπ ενω ο 60 για καθαρα. Βεβαια ολες αυτες οι διαφορες ειναι μικρες αλλα υπαρχουν :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial
blackie Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Εγω προσωπικα ποτε δε καταλαβα γιατι βαζουν τον 85 στη πανω θεση... Ο μαγνητης αυτος φτιαχτηκε για τη γεφυρα... Νομιζω εχει και περισσοτερο output απο τον 81...
Elixir Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 παρε εναν απο τον καθενα εφ οσον σ αρεσει ο ακτιβ ηχοσ. οι μαγνητεσ αυτοι εχουν φισ για σινδεση ετσι μπορεισ να τουσ αλαζεισ θεση μεταξυ τουσ επ απειρον χωρισ να κολασ καλωδια και να εχεισ προβληματα. μπορεισ να ξεκινησεισ με 81/60 και να το κανεισ 85/81 και μετα 85/60 η αναποδα εγω στο 85/60 εριξα αγκυρα αλλα που και που οταν αλλαζω χορδεσ βγαζω την κορνιζα του μαγνητη και κανω διαφορα κολπα με τουσ μαγνητεσ Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση