Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

καλησπερα παιδες,

εχω την εξης κιθαρα http://epiphone.com/default.asp?ProductID=151&CollectionID=6

κ σκεφτομαι να της αλλαξω μαγνητες για να βαλω active.Ειμαι αναμεσα στους EMG81/85 και EMG81/60.Θα ηθελα να μου πειτε ποιοι ειναι κατα την γνωμη σας καλυτεροι για αυτη την κιθαρα και γιατι.

Ευχαριστω για τον χρονο σας  ;D

Of those who say nothing, few are silent...

Δημοσιευμένο

Γενικα,σε κιθαρες που εχω ακουσει και εχουν τον συνδυασμο 81/60 (κατι ltd),ακουγοτανε σαν "τρακτερ",με την καλη εννοια,ενω αλλες με τον συνδυασμο 81/85 ο ηχος τουσ ηταν λιγο πιο φτωχος κ φλατ,με distortion παντα,σ αυτο ειναι π κολλαω λιγο...

Of those who say nothing, few are silent...

Δημοσιευμένο

Καλα, αναλογα και την κιθαρα, μην κανεις τοσο απλη συγκριση. Πχ αλλο ltd eclipse με 81/60 και αλλο schecter hellraiser c-1 με 81/85. Αλλα εφοσον σου αρεσε ο συνδιασμος 81/60 και ειναι les paul η κιθαρα καν'το, γιατι οχι, εγω προσωπικα δεν θα κολλουσα επειδη η κιθαρα ειναι μοντελο του Zakk :)

Δημοσιευμένο

Nαι :) Εδω σκεψου ακομα πως πολλοι εχουν κανει ολους τους συνδιασμους με τους emg...85/85, 81/81 (kirk hammet), 85/81 κλπ...το 81/60 ειναι by default κιολας σε μερικες κιθαρες οπως ξερεις κι εσυ οποτε τι στο καλο, δε νομιζω να εχεις καποιο προβλημα ή να μη σου αρεσει. Και στην τελικη αμα δε σου αρεσει ο 60 τον ανταλλασεις ανετα με καποιον που να τον θελει και να δινει τον 85 ;)

Δημοσιευμένο

καλησπερα παιδες,

σκεφτομαι να της αλλαξω μαγνητες για να βαλω active.Ειμαι αναμεσα στους EMG81/85 και EMG81/60.Θα ηθελα να μου πειτε ποιοι ειναι κατα την γνωμη σας καλυτεροι για αυτη την κιθαρα και γιατι.

Ευχαριστω για τον χρονο σας  ;D

Εγω θα εβαζα 81/60 μου αρεσει καλυτερα ο 60 επειδη ειναι πιο μπασος σε σχεση με τον 85  :D

EXPECT THE UNEXPECTED...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...