Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλέντουλα στο μπράτσο, άρνικα στο σώμα και βασιλικό (ή δυόσμο ή μέντα - εξαρτάται από τι παίζετε) στους μαγνήτες.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Τι ειναι το ξεσκονισμα? ;D

Σιγα μη της περνατε και με κρεμα ημερας και με κρεμα νυχτας και μετα τους ριχνετε και ενα χερακι αποσμητικο... ;D ;D

Κιθαρες ειναι δεν ειναι μπιμπελο...

Ετσι...... οι κιθαρες πρέπει να βρωμανε!!! αντριλα!!

Δημοσιευμένο

Ακριβώς... Εδώ οι επαγγελματίες τις ιδρώνουν , τις φτύνουν , τις φέρνουν σβουρες , τις πετάνε στον αέρα , τις πετάνε στο κοινό και μετά τις τραβάνε οι μπράβοι για να τις πάρουν πίσω και πάλι τους βλέπεις 20 χρόνια με τις ίδιες κιθάρες. Εξάλλου δεν εχω ακούσει καμία κιθάρα να χάλασε πότε από τέτοιους λόγους. Εγώ 10 χρόνια είχα την φεντερ μου μέσα σε θήκη και δεν έπαθε τίποτα. Επίσης εχω και μια κλασική του πατέρα μου μέσα σε θήκη ούτε κι εγώ ξέρω πόσα χρόνια , μπορεί και 20 και σε πολύ καλή ποιότητας θήκη , την άνοιξα προχθές και είναι τζαμί από άποψη σκουριάς.  Τώρα τελευταία πήρα ένα σταντ και τις έβαλα επάνω και χαίρομαι να τις βλέπω... Δεν είναι και τόσο ευαίσθητες... Με έναν σουιφερ και 3 λεπτά ανά βδομάδα καθαρίσεσ... Αυτα

Δημοσιευμένο

Αν χρησιμοποιούμε διαφορετική θήκη για σπίτι και διαφορετική για έξω υπάρχει θέμα?Εγω αυτό που κάνω τους τελευταίους μήνες είναι το εξής:

Αμέσως με το που τελειώνω την πρόβα καθαρίζω ταστιέρα,μπράτσο,σωμα,κλπ και την βάζω στην gigbag που έχω...Με το που γυρίζω σπίτι την βάζω σε μια σκληρή θήκη την οποία έχω μονο μέσα στο σπίτι από τη στιγμή που την αγόρασα...Η οποία να προσθέσω ότι ανοίγει μόνο για να βγάλω το μπάσσο μου και την κλείνω αμέσως...

Δημοσιευμένο

Γιατί παιδεύετε το μυαλό σας και αγχώνεστε για κάτι που υπόκειται στους αμείλικτους νόμους της φθοράς και της εντροπίας...?

Θυμάμαι και΄γω κάποτε που ήμουν πιτσιρίκι και αγχωνόμουν και ασχολιόμουν πιο πολύ με το να γυαλίζει και να είναι τσίλικη η κιθάρα μου,παρά με το να τη χρησιμοποιώ...

Ορίστε και τα αποτελέσματα...(όταν έβαλα μυαλό! ;D)

MOJO my friend...MOJO! 8)

DSC02201_MOD.thumb.jpg.f05110cc6cb138f34adabfbecd5d0613.jpg

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημοσιευμένο

Λοιπόν αρκετά αγχώθηκα με το θέμα αυτο. Θα πάρω μια τέτοια βάση: http://www.thomann.de/gr/rockstand_rs20863.htm

και θα τις φορτώσω όλες πάνω και θα τις σκεπάζω με ένα πανι (βαμβακερό να αερίζονται  :P) και οτι θέλει ας γίνει... και στο κάτω κάτω αν δεν φθαρούν και λίγο πως θα γίνουν vintage??? :P

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...