Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
και στο input του ενισχυτη δεν παει τιποτα?

Κιθάρα->tonelab->Fx Return

Παρακάμπτωντας την προενίσχυση, ουσιαστικά αφαιρείς αρκετό από το χρώμα και τον χαρακτήρα του εκάστοτε ενισχυτή. Κάτι που σε αρκετές περιπτώσεις είναι επιθυμητό (ειδικά όταν εξαρτάσαι από 1002 ενισχυτές, και πάντα με την προϋπόθεση πως έχεις καταλήξει στο preamp της πεταλιέρας).

Οι μόνες επιλογές που θα έχεις πάνω στον ενισχυτή θα είναι το master level (άντε και κανά tone/presence, άντε και κανα reverb) ενώ όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από την πεταλιέρα, οπότε προφανώς θα πρέπει να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις σου στις νέες συνθήκες.

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Δεν ειχα ποτε την tonelab αλλα με ολες τις πεταλιερες που εχω παιξει και τις χρησιμοποιουσα μονο για εφε (παιζοντας με τα drive του ενισχυτη) εκανα τη συνδεση κιθαρα - input ενισχυτη  και ξεχωριστα πεταλιερα- fx loop (send - return) του ενισχυτη...

Δημοσιευμένο

Δεν ειχα ποτε την tonelab αλλα με ολες τις πεταλιερες που εχω παιξει και τις χρησιμοποιουσα μονο για εφε (παιζοντας με τα drive του ενισχυτη) εκανα τη συνδεση κιθαρα - input ενισχυτη  και ξεχωριστα πεταλιερα- fx loop (send - return) του ενισχυτη...

Είναι 2 διαφορετικές συνδέσεις!

Eξαρτάται τι αποτέλεσμα επιθυμείς και για ποια χρήση προορίζεται η πεταλιέρα (σημαντικό ρόλο παίζουν και ποια εφέ επιθυμείς)

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Νομιζω οτι αν παιζεις με drive του ενισχυτη, η συνδεση που περιγραφω ειναι μονοδρομος και οχι θεμα επιλογης. Εκτος αν μου διαφευγει κατι...

εννοειται γιατι αν βαλεις π.χ delay απο την πεταλιερα,και εχεις τα drives του ενισχυτη...... :-\ το χαος!!!!

NON SERVIAM...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...