Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Μην κανεις σταση πληρωμων. www.sonicspace.gr
dr.peters Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 που θα βρουμε ενα τετοιο δωματιο by the way? :P πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 η ευη εκανε το θαυμα της!(δεν πανε τσαμπα τα χρηματα που βαζω στον λογαριασμο της! :P) ολα οκ απο το προφιλ της πανω μπαρας! :) Να σαι καλά, την προίκα μου κάνω :P αν παω στην πανω μπαρα και ακουμπησω το ποντικι πανω στο ''προφιλ'' αλλα χωρις να κανω κλικ, θα πρεπει να βγαινει ενα σλαιντ που να εχει επιλογες? σε μενα δεν το κανει και εχω μια υποψια πως παλια το εκανε! :) Παλιά το έκανε αυτό ναι, αν και οι επιλογές που έβγαιναν ήταν, τα μηνύματά μου, βοήθεια, οι κανονισμοί του φόρουμ και αποσύνδεση (νιώθω πολύ άθλια που θυμάμαι κάτι τέτοιο :P) Τώρα εμένα δεν κάνει κάτι τέτοιο.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 που θα βρουμε ενα τετοιο δωματιο by the way? :P Στο γκουκλ το βρηκα....για περισσοτερα ρωτα την Ευη...να βγαλει και μεροκαματο...τι τσαμπα θα τρεχουμε να σε βοηθαμε?... παραθεση: καλα τα λεει ο Αντμινεϊτορ! Ξεκινα 7up ! www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση