The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 AvocantoBurst? ;D ;D ;D (ωραίο όμως) Όχι ρε, κάπως αλλιώς το έλεγε... (η Warmoth το ίδιο πάντως το λέει Dragon burst). Πρόσεξε τη θέση του neck pickup φίλτατε Will. ;) ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Evilnye Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Όχι ρε, κάπως αλλιώς το έλεγε... (η Warmoth το ίδιο πάντως το λέει Dragon burst). Geckoburst στον editor. Κ εγώ αυτό έβαλα. Μεγάλη καγκουριά :P
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Geckoburst στον editor. Κ εγώ αυτό έβαλα. Μεγάλη καγκουριά :P Πλην όμως πρωτότυπο. 8) Εξάλλου πάντα ήθελα μια πρασινωπή κιθάρα. :P Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Earendil Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Ήρθα κι εγώ. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Να και η δικια μου! (αν αλλαζε το body θα ηταν πολυ καλυτερα) ;) One More Of Me...
Lorda01 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δε θα με χάλαγε μια τέτοια ;) http://www.youtube.com/user/georgek1512
BlackIce Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 εκανα κατι παραπλευρο και τελειως ερασιτεχνικο.... ;D θεος!! χαχα
dmilo Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Ας παίξω κι εγώ ;) Και το όνομα αυτής, "a kind of blue". RANDOMIZE USR 0
Evilnye Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Βρήκα παιχνίδι (Τους μαγνήτες τους έβαλα με ότι μου καθόταν στο μάτι, αν παίζει αυτό το πράμα τελικά δεν έχω ιδέα...!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση