alderbody Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Τις προάλλες στου nd το έκραξα το olympic white κατά τ'άλλα. ;D οταν ειναι για SG και Oly white μου ερχεται στο μυαλο η SG του Hendrix με τους 3 humbuckers... :-* Την χρησιμοποιησε (μεταξυ αλλων) στο live in sweden το 1969 (για οσους εχουν αυτη τη στιγμη προσβαση σε videos), οταν η Strat του αρνουνταν πεισματικα να κρατησει κουρδισμα... wood matters
alderbody Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 να, τη ζωγραφισα μανι-μανι... ;) wood matters
Deadmeat Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Τις προάλλες στου nd το έκραξα το olympic white κατά τ'άλλα. ;D Από τις πιό όμορφες που έχω δεί! Προσωπικά το hardware θα το προτιμούσα σε ασημί... :P The player makes the guitar, not the opposite.
Earendil Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Από τις πιό όμορφες που έχω δεί! Προσωπικά το hardware θα το προτιμούσα σε ασημί... :P Μωρέ ούτε κι εμένα μου αρέσουν τα χρυσά, αλλά αν πας προς Custom look..."πρέπει". ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
mike_rhd Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Σχεδον ολους μας αρεσει το relic παντως :P :P mojoooo 8) Ain't nothing but the blues.
Deadmeat Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Κάτι λιτό και συντηρητικό. Just play the damn thing εεεέ;;;!!!!! ;D The player makes the guitar, not the opposite.
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Ε μα, ναι, αν θέλετε μπλιμπλίκια και διακοπτάκια να πάτε αλλού κύριε :D
skantzos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Μόλις με πήραν από το κοστομ σοπ, είναι έτοιμο το prototype του signature μοντέλου μου "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση